Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 248 Öğrenciyi mezuniyete uğurladı!

EĞİTİM 04.06.2024 - 17:34, Güncelleme: 04.06.2024 - 17:52 7404+ kez okundu.
 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 248 Öğrenciyi mezuniyete uğurladı!

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını 04 Haziran 2024 Salı günü düzenlenen görkemli bir törenle uğurladı.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine veliler, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını Okul birincisi olarak tamamlayan Elif Naz Apaydın okul kütüğüne adını yazılı olduğu metali çaktı. Ardından 248 öğrenciye şubelerin alfabetik sırasına göre mezuniyet belgelerinin takdimi gerçekleşti. Heyecan ve mutluluk dolu anlarda öğrenciler diplomalarını alırken, aileleri de bu özel günü ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekindi. Resmi programın ardından mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla coşkulu kutlamalar başladı. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, mezuniyetin sevincini doyasıya yaşadılar. Okul Müdürü Rıfat Özdemir yaptığı konuşmada; ‘Bugün burada, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını tamamlayan ve yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan değerli öğrencilerimizi uğurlamak için bir araya geldik. Öncelikle, bu güzel eğitim yuvasında dört yıl boyunca emek veren, bilgi ve birikimlerini sizlerle paylaşan değerli öğretmen arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunmak istiyorum’ dedi.   Müdürü Özdemir, ‘Sevgili öğrencilerim, Bugün sizler için bir dönüm noktası. Ortaokul öğrenciliğinizin sona erdiği ve yepyeni bir serüvene atıldığınız bir gün. Bu serüvende karşınıza birçok zorluk ve engel çıkacaktır. Fakat ben inanıyorum ki, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda edindiğiniz bilgi ve donanım, bu zorlukların üstesinden gelmenize yetecektir. Unutmayın ki, asıl başarı her zaman maddi başarı değildir. En önemlisi, kendinize inandığınız, hayallerinizin peşinden koştuğunuz ve pes etmeden mücadele ettiğiniz bir yolda olmaktır. Sizler, bu ülkenin geleceği, yarının umutlarısınız. Bu umutları yeşertmek, sizleri en iyi şekilde yetiştirmek ve vatanımıza hayırlı bireyler olarak kazandırmak bizim görevimiz. Bu vesileyle sizlere, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yolunuz açık, bahtınız aydın olsun’ ifadelerini kullandı. Konuşmasında öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Özdemir, ailelere de çocuklarını yetiştirmede göstermiş oldukları emek ve özveri için teşekkür etti.  
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını 04 Haziran 2024 Salı günü düzenlenen görkemli bir törenle uğurladı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine veliler, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını Okul birincisi olarak tamamlayan Elif Naz Apaydın okul kütüğüne adını yazılı olduğu metali çaktı. Ardından 248 öğrenciye şubelerin alfabetik sırasına göre mezuniyet belgelerinin takdimi gerçekleşti. Heyecan ve mutluluk dolu anlarda öğrenciler diplomalarını alırken, aileleri de bu özel günü ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekindi.


Resmi programın ardından mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla coşkulu kutlamalar başladı. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, mezuniyetin sevincini doyasıya yaşadılar.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir yaptığı konuşmada; ‘Bugün burada, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını tamamlayan ve yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan değerli öğrencilerimizi uğurlamak için bir araya geldik. Öncelikle, bu güzel eğitim yuvasında dört yıl boyunca emek veren, bilgi ve birikimlerini sizlerle paylaşan değerli öğretmen arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunmak istiyorum’ dedi.


 
Müdürü Özdemir, ‘Sevgili öğrencilerim, Bugün sizler için bir dönüm noktası. Ortaokul öğrenciliğinizin sona erdiği ve yepyeni bir serüvene atıldığınız bir gün. Bu serüvende karşınıza birçok zorluk ve engel çıkacaktır. Fakat ben inanıyorum ki, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda edindiğiniz bilgi ve donanım, bu zorlukların üstesinden gelmenize yetecektir. Unutmayın ki, asıl başarı her zaman maddi başarı değildir. En önemlisi, kendinize inandığınız, hayallerinizin peşinden koştuğunuz ve pes etmeden mücadele ettiğiniz bir yolda olmaktır. Sizler, bu ülkenin geleceği, yarının umutlarısınız. Bu umutları yeşertmek, sizleri en iyi şekilde yetiştirmek ve vatanımıza hayırlı bireyler olarak kazandırmak bizim görevimiz. Bu vesileyle sizlere, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yolunuz açık, bahtınız aydın olsun’ ifadelerini kullandı.

Konuşmasında öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Özdemir, ailelere de çocuklarını yetiştirmede göstermiş oldukları emek ve özveri için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.