MEB Strateji Geliştirme Başkanı Bulancak'ta!

EĞİTİM 27.03.2024 - 21:42, Güncelleme: 27.03.2024 - 21:46 6990+ kez okundu.
 

MEB Strateji Geliştirme Başkanı Bulancak'ta!

Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in göreve geldiği ilk günden beri öğretmenlerle yapılacak istişareleri kurumsal hâle getireceğini belirtmesinin ardından öğretmenler yılda sadece bir gün hatırlanma ritüelinden çıkmaya başladı.
Bu kapsamda Bakan Tekin'in "Öğretmenler Odası Buluşmaları' adıyla ülkenin değişik illerinde Bakanlık yetkilileri her ayın ilk haftası Cumartesi günleri öğretmenlerle buluşuyor. Uygulama kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı hemşehrimiz Ercan Türk, Bulancak'a geldi. Bulancak ziyaretine Kaymakamlık makamında Kaymakam Ünal Koç ile görüşerek başlayan Başkan Türk, daha sonra Atatürk Ortaokulu Öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlere Bakan Yusuf Tekin'in selamlarını ileterek söze başlayan Ercan Türk, tüm öğretmenlere tek tek söz vererek öğretmenlerin sorunları ve taleplerini not ederek, Bakan Tekin ve ilgili birimlere ileteceğini belirtti. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Teşriflerinden dolayı MEB Strateji Geliştirme Başkanımız sayın Ercan Türk'e şükranlarımızı sunarız" dedi.
Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in göreve geldiği ilk günden beri öğretmenlerle yapılacak istişareleri kurumsal hâle getireceğini belirtmesinin ardından öğretmenler yılda sadece bir gün hatırlanma ritüelinden çıkmaya başladı.

Bu kapsamda Bakan Tekin'in "Öğretmenler Odası Buluşmaları' adıyla ülkenin değişik illerinde Bakanlık yetkilileri her ayın ilk haftası Cumartesi günleri öğretmenlerle buluşuyor.

Uygulama kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı hemşehrimiz Ercan Türk, Bulancak'a geldi.

Bulancak ziyaretine Kaymakamlık makamında Kaymakam Ünal Koç ile görüşerek başlayan Başkan Türk, daha sonra Atatürk Ortaokulu Öğretmenleri ile bir araya geldi.

Öğretmenlere Bakan Yusuf Tekin'in selamlarını ileterek söze başlayan Ercan Türk, tüm öğretmenlere tek tek söz vererek öğretmenlerin sorunları ve taleplerini not ederek, Bakan Tekin ve ilgili birimlere ileteceğini belirtti.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Teşriflerinden dolayı MEB Strateji Geliştirme Başkanımız sayın Ercan Türk'e şükranlarımızı sunarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.