Manisa’lı doktor Gürkan Özcan belediyenin her imkanını vatandaş için kullanacak

SİYASET 08.03.2024 - 11:46, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:32 4229+ kez okundu.
 

Manisa’lı doktor Gürkan Özcan belediyenin her imkanını vatandaş için kullanacak

Siyasi Partilerin Manisa’daki yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Başkan adayları Basın toplantıları düzenleyerek projelerini kamuoyu ile paylaşıyor.
İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Basınla bir araya gelerek, Manisalılara suda yüzde 50 indirim sözü verdi. Kentte ulaşımın kolaylıkla sağlanması yolunda tüm imkanları kullanacaklarını vurguladı. İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan,   “Güzel Manisa’mız için büyük hedeflerimiz bulunuyor. Manisa sadece bir sarı bina veya mesir macunu olarak anılmasın. Manisa’nın gelişimini ve yeniden oluşumunu birlikte gerçekleştireceğiz.  Bana herkes 24 saat ulaşabilecekler. Bu sefer Manisa kazanacak. 31 Mart tarihinde Manisa İyi Parti belediyeciliğiyle buluşacak” Dr. Özcan, Belediye Başkanı seçildiğinde,  300 günlük  zaman içinde hayata geçireceği projelerini detaylı bir şekilde anlattı. Özcan, Kenttin aydınlatılmasında her imkanı ortaya koyacaklarını,  bir hekim olarak sağlık konusunda, sağlık kuruluşlarının güçlendirilmesine katkı vereceklerini, kendisine ulaşmak isteyen her vatandaşa belediye kapısını açık tutulacağını, telefonla 24 saat ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.  
Siyasi Partilerin Manisa’daki yerel seçim çalışmaları hız kazandı. Başkan adayları Basın toplantıları düzenleyerek projelerini kamuoyu ile paylaşıyor.

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, Basınla bir araya gelerek, Manisalılara suda yüzde 50 indirim sözü verdi. Kentte ulaşımın kolaylıkla sağlanması yolunda tüm imkanları kullanacaklarını vurguladı.

İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan,   “Güzel Manisa’mız için büyük hedeflerimiz bulunuyor. Manisa sadece bir sarı bina veya mesir macunu olarak anılmasın. Manisa’nın gelişimini ve yeniden oluşumunu birlikte gerçekleştireceğiz.  Bana herkes 24 saat ulaşabilecekler. Bu sefer Manisa kazanacak. 31 Mart tarihinde Manisa İyi Parti belediyeciliğiyle buluşacak”

Dr. Özcan, Belediye Başkanı seçildiğinde,  300 günlük  zaman içinde hayata geçireceği projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Özcan, Kenttin aydınlatılmasında her imkanı ortaya koyacaklarını,  bir hekim olarak sağlık konusunda, sağlık kuruluşlarının güçlendirilmesine katkı vereceklerini, kendisine ulaşmak isteyen her vatandaşa belediye kapısını açık tutulacağını, telefonla 24 saat ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.