Manisa’da kasten adam öldürme faaili yakalandı!

DÜNYA 01.10.2023 - 12:51, Güncelleme: 01.10.2023 - 12:51 27039+ kez okundu.
 

Manisa’da kasten adam öldürme faaili yakalandı!

Manisa’da kasten adam öldürme suçundan aranan İ.Y isimli şahıs, ihbar üzerine yakalandı.
İ.Y isimli şahsın 05.09.2018 tarihinde çobanlık yapmak maksadıyla M.K. isimli şahsın yanında çalışmaya başlamış, Uşak ilinde yaşayan ailesi tarafından 2019 yılında Müge Anlı programına kayıp olarak bildirilmiş olup, konu ilgililerce ihbar olarak kabul edilerek değerlendirilmeye alınmıştır. Yapılan araştırmalarda kayıp şahsın M.K (Uyuşturucu ve Uyarıcı Md Suçundan Cezaevinde) tarafından öldürülmüş ve cesedin Killik bölgesinde olabileceği değerlendirilerek takibe alınmış ve; Şüpheli M.K. nın 23.09.2023 günü cezaevinden (10) gün izne ayrılması üzerine takibe alınmış ve DSİ kanalına geldiği elinde kürek ile çukura girerek kazmaya başladığı görülmüş, şüpheli kazı alanında yapılan dur ihtarına uyumayarak sazlık bölgeye kaçıp saklanmışsada müteakiben kıskıvrak ele geçirilmiştir. M.K ile yapılan mülakatta 2018 yılında İ.Y isimli şahsı öldürdüğünü ve DSİ kanalına gömdüğünü beyan etmesi üzerine gözaltına alınmıştır. Manisa İl J.K.lığı JASAT ile bölgede 3 gün boyunca aralıksız devam eden kazı çalışması sonucunda 30.09.2023 günü saat:14.30 sıralarında İ.Y(E/1958) isimli şahsa ait olduğu değerlendirilen 2 farklı noktada kemik parçaları ve içinde İ.Y'e ait nüfus cüzdanının da bulunduğu kıyafetlere ulaşılmış ve cesede ait tüm uzuv parçaları bulunarak İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şüpheli M.K itirafta bulunduğu 28.09.2023 günü Alaşehir Adliyesince tutuklanarak Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Kurumuna teslim edildi..  
Manisa’da kasten adam öldürme suçundan aranan İ.Y isimli şahıs, ihbar üzerine yakalandı.

İ.Y isimli şahsın 05.09.2018 tarihinde çobanlık yapmak maksadıyla M.K. isimli şahsın yanında çalışmaya başlamış, Uşak ilinde yaşayan ailesi tarafından 2019 yılında Müge Anlı programına kayıp olarak bildirilmiş olup, konu ilgililerce ihbar olarak kabul edilerek değerlendirilmeye alınmıştır.

Yapılan araştırmalarda kayıp şahsın M.K (Uyuşturucu ve Uyarıcı Md Suçundan Cezaevinde) tarafından öldürülmüş ve cesedin Killik bölgesinde olabileceği değerlendirilerek takibe alınmış ve; Şüpheli M.K. nın 23.09.2023 günü cezaevinden (10) gün izne ayrılması üzerine takibe alınmış ve DSİ kanalına geldiği elinde kürek ile çukura girerek kazmaya başladığı görülmüş, şüpheli kazı alanında yapılan dur ihtarına uyumayarak sazlık bölgeye kaçıp saklanmışsada müteakiben kıskıvrak ele geçirilmiştir. M.K ile yapılan mülakatta 2018 yılında İ.Y isimli şahsı öldürdüğünü ve DSİ kanalına gömdüğünü beyan etmesi üzerine gözaltına alınmıştır. Manisa İl J.K.lığı JASAT ile bölgede 3 gün boyunca aralıksız devam eden kazı çalışması sonucunda 30.09.2023 günü saat:14.30 sıralarında İ.Y(E/1958) isimli şahsa ait olduğu değerlendirilen 2 farklı noktada kemik parçaları ve içinde İ.Y'e ait nüfus cüzdanının da bulunduğu kıyafetlere ulaşılmış ve cesede ait tüm uzuv parçaları bulunarak İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şüpheli M.K itirafta bulunduğu 28.09.2023 günü Alaşehir Adliyesince tutuklanarak Alaşehir M Tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Kurumuna teslim edildi..

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.