Manisa Emniyet Müdürü Aktaş; Vatandaşın sorunlarını çözmek asli görevimiz

GÜNDEM 10.05.2024 - 10:21, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:21 2621+ kez okundu.
 

Manisa Emniyet Müdürü Aktaş; Vatandaşın sorunlarını çözmek asli görevimiz

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Merkez ilçede bulunan tüm mahalle muhtarlarıyla buluşma ve ziyaretlerine devam ediyor.
Muhtarların yanında semt sakinleri esnaflarla bir araya gelen bire bir, sorunları dinleyen Emniyet Müdürü Aktaş’ın bu çalışması halk tarafından takdirle karşılanıyor. Yunus Emre ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz, Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Tekin Aydın, Şehzadeler İlçesi Kocatepe Mahallesi Muhtarı Yılmaz Acar ve bu mahalle sakinleri esnaflarını ziyaret eden Müdür Aktaş, devlet vatandaş yaklaşımına büyük önem veriyor. Ziyaret ve buluşmalar Asayiş ve huzur ortamlarının pekişmesine kuvvetlenmesine örnek teşkil ediyor. Koltukta oturan değil halkıyla buluşan sorunlara çözüm arayan vatandaşını kucaklayan İl Emniyet Müdürü Aktaş, mahalle sakinlerinin ve esnaflarının talep ve dileklerini dinliyor çözümleri yolunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor. Emniyet Müdürü Aktaş , kentin her yerinde huzur ve güvenliğinin sağlanmasının polis olarak ön planda olduğunu ifade etti ve vatandaşın sorunları bizim sorunumuz her daim halkımızı yanındayız” diye konuştu. Aktaş konuşmasına şöyle devam etti. “ Bizim ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinlemek, iletilen bu konulara çözüm bulmak asal görevimiz. Kapımız hemşerilerimize her daim açıktır.” dedi.  
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Merkez ilçede bulunan tüm mahalle muhtarlarıyla buluşma ve ziyaretlerine devam ediyor.

Muhtarların yanında semt sakinleri esnaflarla bir araya gelen bire bir, sorunları dinleyen Emniyet Müdürü Aktaş’ın bu çalışması halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Yunus Emre ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz, Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Tekin Aydın, Şehzadeler İlçesi Kocatepe Mahallesi Muhtarı Yılmaz Acar ve bu mahalle sakinleri esnaflarını ziyaret eden Müdür Aktaş, devlet vatandaş yaklaşımına büyük önem veriyor.

Ziyaret ve buluşmalar Asayiş ve huzur ortamlarının pekişmesine kuvvetlenmesine örnek teşkil ediyor.

Koltukta oturan değil halkıyla buluşan sorunlara çözüm arayan vatandaşını kucaklayan İl Emniyet Müdürü Aktaş, mahalle sakinlerinin ve esnaflarının talep ve dileklerini dinliyor çözümleri yolunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

Emniyet Müdürü Aktaş , kentin her yerinde huzur ve güvenliğinin sağlanmasının polis olarak ön planda olduğunu ifade etti ve vatandaşın sorunları bizim sorunumuz her daim halkımızı yanındayız” diye konuştu.

Aktaş konuşmasına şöyle devam etti. “ Bizim ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinlemek, iletilen bu konulara çözüm bulmak asal görevimiz. Kapımız hemşerilerimize her daim açıktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.