Manisa Aigai Antik Kent Turizme Kazandırılmalı

GÜNDEM 07.05.2024 - 10:10, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:10 1990 kez okundu.
 

Manisa Aigai Antik Kent Turizme Kazandırılmalı

Manisa Dostlar Meclisi Manisa'nın tarihi alanlarına dikkat çekmek amacıyla Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesinde bulunan Aigai Antik Kente gezi düzenledi.
Aigai Antik Kenti Kazı Başkanı Doç.Dr.Yusuf Sezgin Manisa Dostlar Meclisi  üyelerine Aigai Antik Kenti ile ilgili bilgiler paylaştı. Manisa Dostlar Meclisi'nin sözcüsü Cihan Canuyar yaptığı konuşmada "Bugün Manisa Dostlar Meclisi olarak Manisa'nın Efesi Aigai'ye  Manisa'mızın eşsiz tabiat güzelliklerine sahip Yuntdağındaki Köseler köyünde bulunan  Aigai antik kentine gezi düzenledik. Manisa Dostlar Meclisi olarak Aigai'ye ziyaret amacımız hem Manisa için büyük bir turistik değeri daha iyi tanımak hem de Manisalı hemşerilerimize tanıtabilmek adına bir adım atabilmekti. Burası gerçekten görülmesi gereken bir yer, tarihi şehrin sadece yüzde biri açığa çıkmasına rağmen onlarca görülecek kıymette eser gün yüzünde.  Şehrimizi daha çok tanıtma ve şehrimize turizm geliri sağlama fırsatı bulabiliriz. Burası Şehrimiz için çok önemli bir yer, hep birlikte gerekli destekleri sağlayalım ve Aigai'ye sahip çıkalım” dedi. Aigai Antik Kenti Kazı Başkanı Doç.Dr.Yusuf Sezgin, "Aigai Manisa bölgesi içerisinde yer alıyor. Manisa’lıların bu bölgeye sahip çıkmasını istiyorum. Manisa Dostlar Meclisi  üyeleri bugün Aigai  Antik Kenti gezdiler ve ilgi ile anlatılanları dinlediler" dedi.
Manisa Dostlar Meclisi Manisa'nın tarihi alanlarına dikkat çekmek amacıyla Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesinde bulunan Aigai Antik Kente gezi düzenledi.

Aigai Antik Kenti Kazı Başkanı Doç.Dr.Yusuf Sezgin Manisa Dostlar Meclisi  üyelerine Aigai Antik Kenti ile ilgili bilgiler paylaştı.

Manisa Dostlar Meclisi'nin sözcüsü Cihan Canuyar yaptığı konuşmada "Bugün Manisa Dostlar Meclisi olarak Manisa'nın Efesi Aigai'ye  Manisa'mızın eşsiz tabiat güzelliklerine sahip Yuntdağındaki Köseler köyünde bulunan  Aigai antik kentine gezi düzenledik. Manisa Dostlar Meclisi olarak Aigai'ye ziyaret amacımız hem Manisa için büyük bir turistik değeri daha iyi tanımak hem de Manisalı hemşerilerimize tanıtabilmek adına bir adım atabilmekti.
Burası gerçekten görülmesi gereken bir yer, tarihi şehrin sadece yüzde biri açığa çıkmasına rağmen onlarca görülecek kıymette eser gün yüzünde.  Şehrimizi daha çok tanıtma ve şehrimize turizm geliri sağlama fırsatı bulabiliriz. Burası Şehrimiz için çok önemli bir yer, hep birlikte gerekli destekleri sağlayalım ve Aigai'ye sahip çıkalım” dedi.
Aigai Antik Kenti Kazı Başkanı Doç.Dr.Yusuf Sezgin, "Aigai Manisa bölgesi içerisinde yer alıyor. Manisa’lıların bu bölgeye sahip çıkmasını istiyorum. Manisa Dostlar Meclisi  üyeleri bugün Aigai  Antik Kenti gezdiler ve ilgi ile anlatılanları dinlediler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.