Mangala turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

SPOR (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 04.05.2025 - 08:50, Güncelleme: 03.05.2025 - 17:04 5695+ kez okundu.
 

Mangala turnuvası renkli görüntülere sahne oldu

Cumhuriyet İlkokulu’nda ‘Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi’ kapsamında düzenlenen Mangala Turnuvası tamamlandı.
Geçtiğimiz Salı günü okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen turnuvada, 39 veli ve 39 öğrenci birlikte kıyasıya mücadele etti. Danışman öğretmenler Emel Pelit, Betül Tiryaki, İnci Yıldız Serarslan ve Cuma Doğan’ın koordinasyonunda organize edilen etkinlikte, hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşandı. Turnuva boyunca veliler ve öğrenciler arasında hoş bir rekabet ortamı oluşurken, oyunlar dostluk içinde geçti. Turnuva sonunda Hatice Derin birinci, Emine Aydın ikinci, Betül Madalı ise üçüncü olarak dereceye girip madalya ve katılım belgelerini aldı. Tüm velilere de turnuvaya katıldıkları için katılım belgeleri takdim edildi. Okul Müdür Yardımcısı İhsan Gündoğdu, “Turnuvaya katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren velilerimizi ve öğrencilerimizi de tebrik ederiz. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Cumhuriyet İlkokulu, bu tarz sosyal ve eğitsel projelerle hem veli-öğrenci ilişkilerini güçlendiriyor hem de geleneksel oyunları yaşatmaya katkı sunuyor.
Cumhuriyet İlkokulu’nda ‘Ailemle Eğitim Yolculuğum Projesi’ kapsamında düzenlenen Mangala Turnuvası tamamlandı.

Geçtiğimiz Salı günü okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen turnuvada, 39 veli ve 39 öğrenci birlikte kıyasıya mücadele etti. Danışman öğretmenler Emel Pelit, Betül Tiryaki, İnci Yıldız Serarslan ve Cuma Doğan’ın koordinasyonunda organize edilen etkinlikte, hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşandı. Turnuva boyunca veliler ve öğrenciler arasında hoş bir rekabet ortamı oluşurken, oyunlar dostluk içinde geçti.

Turnuva sonunda Hatice Derin birinci, Emine Aydın ikinci, Betül Madalı ise üçüncü olarak dereceye girip madalya ve katılım belgelerini aldı. Tüm velilere de turnuvaya katıldıkları için katılım belgeleri takdim edildi.

Okul Müdür Yardımcısı İhsan Gündoğdu, “Turnuvaya katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren velilerimizi ve öğrencilerimizi de tebrik ederiz. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Cumhuriyet İlkokulu, bu tarz sosyal ve eğitsel projelerle hem veli-öğrenci ilişkilerini güçlendiriyor hem de geleneksel oyunları yaşatmaya katkı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.