Mahalleye kadın eli değecek

GÜNDEM 06.02.2024 - 17:40, Güncelleme: 06.02.2024 - 17:44 5352+ kez okundu.
 

Mahalleye kadın eli değecek

Bulancak mahallesi muhtar adaylığını haftalar önce açıklayan iki çocuk annesi 58 yaşındaki Ayşe Yirmibeş değişime hazır mısınız diyerek mahalle sakinlerine çağrıda bulundu.
Bulancak mahallesi, bu seçimde Ayşe Yirmibeş ile yeni bir döneme girmeyi hazırlanıyor. Sevecenliği ve bilgi birikimi ile mahallesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Yirmibeş,seçim sürecinde mahalle sakinleriyle projelerini paylaşıyor. Yirmibeş gazetemize yaptığı açıklamada; Seçildiğim takdirde sokak hayvanlarının barınma ve mama ihtiyaçlarını, her sokağa geri dönüşüm kutusu, ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit ederek gıda yardımı, üniversite öğrencilerine burs temini sağlama, bayanlara yönelik sosyal aktiviteler."dedi. Kadınlarla dayanışmanın en büyük motivasyonları olduğunun altını çizen Bulancak mahallesi muhtar adayı Yirmibeş;"Halkın muhtarı olmak istiyorum. Bulancak mahallesine kadın eli değmeli. Değecek. Mahalle sakinleri ile el ele vererek tüm sorunları çözeceğiz. Doğup büyüdüğüm her yerini hafızama kaydettiğim mahallemin temel temel sorunlarına en doğru  şekilde ilgili kurumlar ile  çözüm odaklı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Makam yada mevkii bu dünyada kalacak. Biz bu yolda ekibimle birlikte hizmet aşkıyla yürüyeceğiz." dedi.
Bulancak mahallesi muhtar adaylığını haftalar önce açıklayan iki çocuk annesi 58 yaşındaki Ayşe Yirmibeş değişime hazır mısınız diyerek mahalle sakinlerine çağrıda bulundu.

Bulancak mahallesi, bu seçimde Ayşe Yirmibeş ile yeni bir döneme girmeyi hazırlanıyor.

Sevecenliği ve bilgi birikimi ile mahallesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Yirmibeş,seçim sürecinde mahalle sakinleriyle projelerini paylaşıyor. Yirmibeş gazetemize yaptığı açıklamada; Seçildiğim takdirde sokak hayvanlarının barınma ve mama ihtiyaçlarını, her sokağa geri dönüşüm kutusu, ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit ederek gıda yardımı, üniversite öğrencilerine burs temini sağlama, bayanlara yönelik sosyal aktiviteler."dedi.

Kadınlarla dayanışmanın en büyük motivasyonları olduğunun altını çizen Bulancak mahallesi muhtar adayı Yirmibeş;"Halkın muhtarı olmak istiyorum. Bulancak mahallesine kadın eli değmeli. Değecek. Mahalle sakinleri ile el ele vererek tüm sorunları çözeceğiz. Doğup büyüdüğüm her yerini hafızama kaydettiğim mahallemin temel temel sorunlarına en doğru  şekilde ilgili kurumlar ile  çözüm odaklı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Makam yada mevkii bu dünyada kalacak. Biz bu yolda ekibimle birlikte hizmet aşkıyla yürüyeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.