Limit Eğitim Kurumları Bulancak’ta

EĞİTİM 14.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 14.06.2021 - 16:53 5567+ kez okundu.
 

Limit Eğitim Kurumları Bulancak’ta

Bulancak yeni bir eğitim kurumuna daha kavuştu.
Daha önce Bilim Dershanesi olarak yıllarca bölge gençliğine hizmet veren kurumun yeni adı Limit Eğitim Kurumları olarak yenilendi. Kurucular tarafından yapılan açıklamaya göre Limit Eğitim Kurumları’nın Bulancak Şubesi olarak eğitim öğretime kaldıkları yerden devam edecekleri açıklandı. Pandemiden dolayı meydana gelen eğitim eksikliklerini ücretsiz ve yüz yüze eğitim olarak yaz kursu ile tamamlamayacaklarını kaydeden kurucular, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiye kurum ve kurucular olarak teşekkür ederiz” dediler.
Bulancak yeni bir eğitim kurumuna daha kavuştu.

Daha önce Bilim Dershanesi olarak yıllarca bölge gençliğine hizmet veren kurumun yeni adı Limit Eğitim Kurumları olarak yenilendi.

Kurucular tarafından yapılan açıklamaya göre Limit Eğitim Kurumları’nın Bulancak Şubesi olarak eğitim öğretime kaldıkları yerden devam edecekleri açıklandı.

Pandemiden dolayı meydana gelen eğitim eksikliklerini ücretsiz ve yüz yüze eğitim olarak yaz kursu ile tamamlamayacaklarını kaydeden kurucular, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiye kurum ve kurucular olarak teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.