Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Halit'i Bulancak'ta

SANAT 10.07.2023 - 14:18, Güncelleme: 10.07.2023 - 14:18 41929+ kez okundu.
 

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Halit'i Bulancak'ta

Çekimlerinin Giresun’un Bulancak ilçe merkezli olarak yapılacağı öğrenilen ‘Demir Geçit (Türklerin Ergenekon Destanı) ve Kaçak Turistler’ isimli sinema filminin oyuncuları Bulancak’a geldi.
Bulancak merkez, Giresun ve Yaylalarda çekileceği öğrenilen sinema filmlerinin ön görüşmesi için Bulancak’a gelen ünlü oyuncular, görüşmelerini sürdürüyor. Kurtlar Vadisinin Cerrah Paşalı Halit'i olarak bilinen Özcan Varaylı, İzzet Çivri, Osman Cavcı ve Seval Arun’nun da aralarında bulunduğu oyuncu ekibi, Pazar günü Kulakkaya yaylasında düzenlenen 4. Geleneksel Alçakbel Turan Şöleninde sevenleriyle bir araya geldiler. Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal başta olmak üzere birçok Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve yine Giresun'da aktif görev alan siyasetçilerle bir araya gelen ekip bölgede çekecekleri sinema filmleri ile ilgili şimdiden heyecan yarattılar. Yayla dönüşü Bulancak iskele de geziye çıkan ekibin, burada ki ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.
Çekimlerinin Giresun’un Bulancak ilçe merkezli olarak yapılacağı öğrenilen ‘Demir Geçit (Türklerin Ergenekon Destanı) ve Kaçak Turistler’ isimli sinema filminin oyuncuları Bulancak’a geldi.

Bulancak merkez, Giresun ve Yaylalarda çekileceği öğrenilen sinema filmlerinin ön görüşmesi için Bulancak’a gelen ünlü oyuncular, görüşmelerini sürdürüyor.

Kurtlar Vadisinin Cerrah Paşalı Halit'i olarak bilinen Özcan Varaylı, İzzet Çivri, Osman Cavcı ve Seval Arun’nun da aralarında bulunduğu oyuncu ekibi, Pazar günü Kulakkaya yaylasında düzenlenen 4. Geleneksel Alçakbel Turan Şöleninde sevenleriyle bir araya geldiler.

Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal başta olmak üzere birçok Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve yine Giresun'da aktif görev alan siyasetçilerle bir araya gelen ekip bölgede çekecekleri sinema filmleri ile ilgili şimdiden heyecan yarattılar.

Yayla dönüşü Bulancak iskele de geziye çıkan ekibin, burada ki ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.