Korkunç kaza: Araç yamaçtan yuvarlandı, 2 kişi yaralandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 08.06.2024 - 09:48, Güncelleme: 08.06.2024 - 10:21 1478+ kez okundu.
 

Korkunç kaza: Araç yamaçtan yuvarlandı, 2 kişi yaralandı!

Çorum'da yamaçtan yuvarlanan otomobilde sıkışan 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Ömer Y'nin (19) kullandığı 16 DN 008 plakalı otomobil, Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi'ndeki yamaçta devrilerek yaklaşık 40 metre yuvarlandı. Sürücü ile yanındaki Zeynep Y'nin (17) araçta sıkışarak yaralandığı kaza nedeniyle bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılıp ambulansa kadar taşındı. Hitit Üniversitesi Erol Oçok eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Çorum'da yamaçtan yuvarlanan otomobilde sıkışan 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ömer Y'nin (19) kullandığı 16 DN 008 plakalı otomobil, Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi'ndeki yamaçta devrilerek yaklaşık 40 metre yuvarlandı.

Sürücü ile yanındaki Zeynep Y'nin (17) araçta sıkışarak yaralandığı kaza nedeniyle bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılıp ambulansa kadar taşındı.

Hitit Üniversitesi Erol Oçok eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.