Konal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cezayir heyetinde!

SİYASET 21.11.2023 - 12:05, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:09 4673+ kez okundu.
 

Konal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cezayir heyetinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine Cezayir’e gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cezayir heyeti içinde Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da bulunuyor.
Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da Cezayir'e yola çıkan Türkiye heyetinin; Cezayirdeki ziyaretinin ana gündemi, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ,Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç  ve Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'da  da Cezayir'e gitti. Ziyaret öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye Heyeti olarak, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un davetine icabetle, Türkiye ile Cezayir arasındaki Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısına katılmak üzere Cezayir ziyaretine gidiyoruz.” Açıklamasında bulunarak, detaylı bir bilgi vermedi.  Gündemin sıcak olduğu ziyarette, Türkiye-Cezayir ilişkileri ve Gazze’de yaşananlar ana gündem konusu olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine Cezayir’e gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cezayir heyeti içinde Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da bulunuyor.

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da Cezayir'e yola çıkan Türkiye heyetinin; Cezayirdeki ziyaretinin ana gündemi, işgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ,Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç  ve Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal'da  da Cezayir'e gitti.

Ziyaret öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye Heyeti olarak, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un davetine icabetle, Türkiye ile Cezayir arasındaki Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısına katılmak üzere Cezayir ziyaretine gidiyoruz.” Açıklamasında bulunarak, detaylı bir bilgi vermedi. 

Gündemin sıcak olduğu ziyarette, Türkiye- Cezayir ilişkileri ve Gazze’de yaşananlar ana gündem konusu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.