Kızı da baba mesleğini tercih etti

GÜNDEM 01.04.2024 - 11:25, Güncelleme: 01.04.2024 - 11:29 2843+ kez okundu.
 

Kızı da baba mesleğini tercih etti

Ege İhracatçılar Birliği basın Müşaviri, Ekonomi Derneği Başkanı Murat Demircan’ın kızı İrem Ceylin Demircan babasını mesleğini tercih etti
Kızının baba mesleğini tercih etmesi, Murat Demircan’ı oldukça mutlu etti. Demircan bu mutluluğu biz meslektaşları ile şöyle paylaştı. “Bugüne kadar sizlere pek çok meslektaşımızın kariyer yolculuklarıyla ilgili duyurular yaptım. Bugün yapacağım duyuru benim için özel bir paylaşım olacak. O nedenle kantarın topuzunu kaçırırsam baştan affınıza sığınıyorum. Yıllardır benim çalışmalarımı görerek gazeteciliği seven, sonrasında gazeteci olmaya karar veren, halen Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü’nde okuyan Kızım İrem Ceylin Demircan, Türk ekonomi basınının okulu konumundaki Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin Ege Bölge Temsilciliği’nde bugün muhabir olarak yarı zamanlı iş başı yaptı. İrem Ceylin Demircan, mesleğe 1 yıl önce İzmir yerel basınının okulu konumundaki Ege Telgraf Gazetesi’nde adım atmıştı. Ege Telgraf Gazetesi’nde; Aylin Süphandağlı, Aycan Süphandağlı, Kazım Erkmen, Hakan Serbest, Halil İbrahim Güler, Yağmur Daştan, Nihat Ak, M. Güçlü Güler, İbrahim Koçbaş ve diğer meslek büyüklerinden elde ettiği kazanımları cebinde, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği’nde Ege Bölge Temsilcisi Yaşar Kuş, Türkiye'de alanının en yetkin ismi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, İzmir ekonomi basınının duayen ismi Ekonomi Gazetesi İzmir Haber Müdürü Ahmet Usman ve bundan sonraki süreçte kendisine mentörlük yapacak, İzmir ekonomi basının genç kuşak başarılı temsilcilerinden Duygu Göksu’ya emanet ettik. Severek ve isteyerek gazeteciliği tercih eden, 7x24 gazetecilik için çalışan bu fakirin genlerini taşıyan Sevgili İrem’in mesleğini, hakkını vererek yapabileceği bir mecrayla bu kadar genç yaşta tanışmasının kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı çok iyi değerlendireceğine tüm kalbimle inanıyorum. Her zaman söylerim, "Niyet hayır, akıbet hayır"
Ege İhracatçılar Birliği basın Müşaviri, Ekonomi Derneği Başkanı Murat Demircan’ın kızı İrem Ceylin Demircan babasını mesleğini tercih etti

Kızının baba mesleğini tercih etmesi, Murat Demircan’ı oldukça mutlu etti. Demircan bu mutluluğu biz meslektaşları ile şöyle paylaştı.

“Bugüne kadar sizlere pek çok meslektaşımızın kariyer yolculuklarıyla ilgili duyurular yaptım. Bugün yapacağım duyuru benim için özel bir paylaşım olacak. O nedenle kantarın topuzunu kaçırırsam baştan affınıza sığınıyorum.

Yıllardır benim çalışmalarımı görerek gazeteciliği seven, sonrasında gazeteci olmaya karar veren, halen Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü’nde okuyan Kızım İrem Ceylin Demircan, Türk ekonomi basınının okulu konumundaki Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin Ege Bölge Temsilciliği’nde bugün muhabir olarak yarı zamanlı iş başı yaptı.

İrem Ceylin Demircan, mesleğe 1 yıl önce İzmir yerel basınının okulu konumundaki Ege Telgraf Gazetesi’nde adım atmıştı.

Ege Telgraf Gazetesi’nde; Aylin Süphandağlı, Aycan Süphandağlı, Kazım Erkmen, Hakan Serbest, Halil İbrahim Güler, Yağmur Daştan, Nihat Ak, M. Güçlü Güler, İbrahim Koçbaş ve diğer meslek büyüklerinden elde ettiği kazanımları cebinde, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği’nde Ege Bölge Temsilcisi Yaşar Kuş, Türkiye'de alanının en yetkin ismi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, İzmir ekonomi basınının duayen ismi Ekonomi Gazetesi İzmir Haber Müdürü Ahmet Usman ve bundan sonraki süreçte kendisine mentörlük yapacak, İzmir ekonomi basının genç kuşak başarılı temsilcilerinden Duygu Göksu’ya emanet ettik.

Severek ve isteyerek gazeteciliği tercih eden, 7x24 gazetecilik için çalışan bu fakirin genlerini taşıyan Sevgili İrem’in mesleğini, hakkını vererek yapabileceği bir mecrayla bu kadar genç yaşta tanışmasının kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı çok iyi değerlendireceğine tüm kalbimle inanıyorum. Her zaman söylerim, "Niyet hayır, akıbet hayır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.