Kemoterapi Ünitesinde müzik dinletisi!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 16:56, Güncelleme: 01.07.2024 - 16:59 3569+ kez okundu.
 

Kemoterapi Ünitesinde müzik dinletisi!

Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi kemoterapi ünitesinde hastaların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla gönüllü müzisyenler Furkan Takcı ve Tural Khankskiev müzik dinletisi gerçekleştirdi.
Hastalar, çalışanlar, konuklar ve yöneticilerin katıldığı müzik dinletisinde Hematoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Mücahit Özbaş organizasyonun  planlanması ve gerçekleşmesi aşamalarını , hastalar için moral ve motivasyonun önemine vurgu yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti. Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı; “Kemoterapi ünitemiz hastanemizin incisi konumunda ve birbirinden kıymetli çalışanlarıyla her gün üzerine katmaktadır. Bu bağlamda tüm çalışanlarımıza gösterdikleri özverili ve başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin hastalarımızın moral ve motivasyonunu oldukça olumlu etkilediğini hepimiz kabul ediyoruz. Emeği geçen herkese, müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ederek hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi kemoterapi ünitesinde hastaların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla gönüllü müzisyenler Furkan Takcı ve Tural Khankskiev müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Hastalar, çalışanlar, konuklar ve yöneticilerin katıldığı müzik dinletisinde Hematoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Mücahit Özbaş organizasyonun  planlanması ve gerçekleşmesi aşamalarını , hastalar için moral ve motivasyonun önemine vurgu yaparak emeği geçen herkese teşekkür etti. Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı; “ Kemoterapi ünitemiz hastanemizin incisi konumunda ve birbirinden kıymetli çalışanlarıyla her gün üzerine katmaktadır. Bu bağlamda tüm çalışanlarımıza gösterdikleri özverili ve başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin hastalarımızın moral ve motivasyonunu oldukça olumlu etkilediğini hepimiz kabul ediyoruz. Emeği geçen herkese, müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ederek hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.