Karşıyaka sevgililer günü pazarında hazırlıklar sürüyor!

GÜNDEM 04.02.2024 - 14:12, Güncelleme: 04.02.2024 - 14:12 4074+ kez okundu.
 

Karşıyaka sevgililer günü pazarında hazırlıklar sürüyor!

Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı’nda kurduğu tematik pazarlarla üretici ve tüketiciyi buluşturuyor.
İlçede İlk kez kurulacak Sevgililer Günü Pazarı’nda birbirinden güzel hediyelik eşyalar tezgahlarda olmaya hazırlanıyor. 10 Şubat 2024’de ziyarete açılacak pazar, 14 Şubat 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak. Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Hızlı, “Sevgiden güzellikler ortaya çıkar. İçinde sevgi taşıyan insan çevresine ancak iyilik ve güzellik dağıtır. İçimizdeki sevgiyi büyütmek ve bir dayanışma ortamı yaratmak için Sevgililer Günü temasıyla pazarımızı açıyoruz. Evinde üretim yapan ancak bunları pazarlama olanağı bulamayan birçok sanatçı ve tasarımcı yurttaşlarımız var. Pazarımızda bu üreticilerimiz ve sevgililer günü konseptli ürünlerini satmak isteyen girişimcilerimiz yer alabilecek. Emeğin ve sevginin yer aldığı pazarımıza tüm İzmir’lileri bekliyoruz” dedi.  
Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı’nda kurduğu tematik pazarlarla üretici ve tüketiciyi buluşturuyor.

İlçede İlk kez kurulacak Sevgililer Günü Pazarı’nda birbirinden güzel hediyelik eşyalar tezgahlarda olmaya hazırlanıyor.

10 Şubat 2024’de ziyarete açılacak pazar, 14 Şubat 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Hızlı, “Sevgiden güzellikler ortaya çıkar. İçinde sevgi taşıyan insan çevresine ancak iyilik ve güzellik dağıtır. İçimizdeki sevgiyi büyütmek ve bir dayanışma ortamı yaratmak için Sevgililer Günü temasıyla pazarımızı açıyoruz. Evinde üretim yapan ancak bunları pazarlama olanağı bulamayan birçok sanatçı ve tasarımcı yurttaşlarımız var. Pazarımızda bu üreticilerimiz ve sevgililer günü konseptli ürünlerini satmak isteyen girişimcilerimiz yer alabilecek. Emeğin ve sevginin yer aldığı pazarımıza tüm İzmir’lileri bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.