Kaptan: ‘Her maç bizim için final’

SPOR 12.02.2024 - 12:22, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:25 6388+ kez okundu.
 

Kaptan: ‘Her maç bizim için final’

Bölgesel Amatör Lig 14. haftasında sahasında Arsin İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup eden 1926 Bulancakspor’un kaptanı Ömercan Aslan karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Kaptan Aslan gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Çok gol kaçırdık, kalemizde de pozisyonlar verdik ama zorda olsa 1 -0 kazandık. Bu maçın sonucu bizim için çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynadık ve çok sayıda pozisyon bulduk. Ancak son vuruşlarda şans bizden yana değildi. İlk yarıda attığımız golle 3 puana uzanan taraf biz olduk. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız ve aynı şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Artık her maç bizim için final havasında geçecek’ dedi. Ligde ikinci sıraya çıktıklarını ve şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını belirten kaptan Ömercan Aslan, ‘Bu maç bize moral verdi ve şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geçmiş olduk. Aslan, Takım arkadaşlarının performansından memnun olduğunu ve taraftarlara teşekkür ettiğini de ifade etti.
Bölgesel Amatör Lig 14. haftasında sahasında Arsin İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup eden 1926 Bulancakspor’un kaptanı Ömercan Aslan karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaptan Aslan gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Çok gol kaçırdık, kalemizde de pozisyonlar verdik ama zorda olsa 1 -0 kazandık. Bu maçın sonucu bizim için çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynadık ve çok sayıda pozisyon bulduk. Ancak son vuruşlarda şans bizden yana değildi. İlk yarıda attığımız golle 3 puana uzanan taraf biz olduk. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız ve aynı şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Artık her maç bizim için final havasında geçecek’ dedi.

Ligde ikinci sıraya çıktıklarını ve şampiyonluk yarışında iddialı olduklarını belirten kaptan Ömercan Aslan, ‘Bu maç bize moral verdi ve şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geçmiş olduk.

Aslan, Takım arkadaşlarının performansından memnun olduğunu ve taraftarlara teşekkür ettiğini de ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.