Kahraman Öztürk başvurusunu yaptı

GÜNDEM 04.12.2023 - 17:25, Güncelleme: 04.12.2023 - 17:25 5199+ kez okundu.
 

Kahraman Öztürk başvurusunu yaptı

2023 Genel Seçimlerinde Türkiye genelinde ilk defa seçime giren Yeniden Refah Partisinde de Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklar devam ediyor.
Milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah Partisi 1. Sıra adayı olan Bulancak’ın sevilen simalarından Kahraman Öztürk’te Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu tamamladı. Hafta sonu Giresun’da temayül yoklaması yapıldığı öğrenilirken, 23 Aralık’ta adayların açıklanacağı bilgisine ulaşıldı. Gazetemize konuşan Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kahraman Öztürk, “Genel Seçimlerde partimize ve şahsımıza gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımızın talebine cevap vererek Bulancak ilçemizden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Teşkilat mensuplarımızın desteğine nail olarak partimizden aday olarak gösterilmemiz halinde Bulancak’ta yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu süreçte destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.
2023 Genel Seçimlerinde Türkiye genelinde ilk defa seçime giren Yeniden Refah Partisinde de Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklar devam ediyor.

Milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah Partisi 1. Sıra adayı olan Bulancak’ın sevilen simalarından Kahraman Öztürk’te Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu tamamladı. Hafta sonu Giresun’da temayül yoklaması yapıldığı öğrenilirken, 23 Aralık’ta adayların açıklanacağı bilgisine ulaşıldı.

Gazetemize konuşan Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kahraman Öztürk, “Genel Seçimlerde partimize ve şahsımıza gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımızın talebine cevap vererek Bulancak ilçemizden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Teşkilat mensuplarımızın desteğine nail olarak partimizden aday olarak gösterilmemiz halinde Bulancak’ta yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu süreçte destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.