İzmir’li Matematik Şampiyonlarına Ödülleri Verildi

GÜNDEM 13.05.2024 - 10:13, Güncelleme: 13.05.2024 - 10:13 2233+ kez okundu.
 

İzmir’li Matematik Şampiyonlarına Ödülleri Verildi

İzmir’de Pozitif Eğitim tarafından düzenlenen Ulusal Pisagor Matematik Sınavı'nda, dereceye giren 4., 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerine, Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.
Sınavda özellikle İzmir Zahide Kaynak Dinçer Ortaokulu’ndan çok sayıda öğrenci üstün başarı göstererek madalya aldı. Zahide Kaynak’tan sonra, en çok öğrencisi madalya alan okul ise Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu oldu. Sınavı düzenleyen Pozitif Eğitim’in kurucusu ve Olimpiyat Matematik Öğretmeni Ramazan Aydın, sınava toplam 822 öğrenci katıldığını belirterek, bunların 40’ının olimpiyat düzeyinde başarı göstererek altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazandığını ifade etti. Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu 2.başarılı okul Sınavda önemli başarı elde eden okullardan birinin de Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu Müdürü olduğunu belirten Ramazan Aydın, "Uzun yıllar boyunca standardını ortalama seviyenin çok üstünde tutan, öğrencilerinin matematik seviyesini geliştirme konusunda birikim ve tecrübesini kullanan dolayısıyla öğrencilerinin büyük bölümünün yarışmada madalya almaya hak kazanan Melahat Akkulak öğretmenimize de teşekkür eder bundan sonra da uzun yıllar ülkemizin çocuklarını eğitmeye devan etmesini temenni ederiz "  diye konuştu. Matematik Olimpiyat Kampı’na katılacaklar Sınavın sonunda barajı geçen öğrenciler ücretsiz olarak Pozitif Eğitim’in 2 haftalık matematik yaz kampına katılacak. Kampın sonunda gösterdiği performans ve seviyelerine göre ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmak üzere olimpiyat takımına öğrenci seçilecek.
İzmir’de Pozitif Eğitim tarafından düzenlenen Ulusal Pisagor Matematik Sınavı'nda, dereceye giren 4., 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerine, Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

Sınavda özellikle İzmir Zahide Kaynak Dinçer Ortaokulu’ndan çok sayıda öğrenci üstün başarı göstererek madalya aldı. Zahide Kaynak’tan sonra, en çok öğrencisi madalya alan okul ise Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu oldu.

Sınavı düzenleyen Pozitif Eğitim’in kurucusu ve Olimpiyat Matematik Öğretmeni Ramazan Aydın, sınava toplam 822 öğrenci katıldığını belirterek, bunların 40’ının olimpiyat düzeyinde başarı göstererek altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazandığını ifade etti.

Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu 2.başarılı okul

Sınavda önemli başarı elde eden okullardan birinin de Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu Müdürü olduğunu belirten Ramazan Aydın,

"Uzun yıllar boyunca standardını ortalama seviyenin çok üstünde tutan, öğrencilerinin matematik seviyesini geliştirme konusunda birikim ve tecrübesini kullanan dolayısıyla öğrencilerinin büyük bölümünün yarışmada madalya almaya hak kazanan Melahat Akkulak öğretmenimize de teşekkür eder bundan sonra da uzun yıllar ülkemizin çocuklarını eğitmeye devan etmesini temenni ederiz "  diye konuştu.

Matematik Olimpiyat Kampı’na katılacaklar

Sınavın sonunda barajı geçen öğrenciler ücretsiz olarak Pozitif Eğitim’in 2 haftalık matematik yaz kampına katılacak. Kampın sonunda gösterdiği performans ve seviyelerine göre ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmak üzere olimpiyat takımına öğrenci seçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.