İzmir ESOB projeleriyle dikkat çekiyor

EKONOMİ 04.04.2024 - 10:15, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:15 4297+ kez okundu.
 

İzmir ESOB projeleriyle dikkat çekiyor

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’nın kısa sürede gerçekleştirdiği projeleriyle dikkat çekiyor.
İESOB Başkanı Yalçın Ata, ‘Yeni yönetimimizle kolları sıvadık, esnafa hizmete gönül verdik, yüreğimizi ortaya koyduk. Yapılamayanları yapmaya, rüya projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kent kültürüne katkı koyacak, ara eleman yetiştirecek merkezimiz, esnaf teşkilatını geliştirecek projelere sponsor olacak otopark alanımız, 25 yıldır bir türlü alınamayan Birlik Otel ruhsatını 8 ayda almamız, yenilenen salonumuz ilk akla gelen çalışmalarımız’ dedi. Hem işsizliğe çare hem tanıtım Başkan Ata, Çankaya’da Ticaret Lisesi karşısındaki arsayı ve yanındaki tarihi binayı İESOB’ye kazandıran Ata, kuracağı Gastronomi Merkezi ile İzmir ve Ege tatlarını uluslararası platforma taşımayı, tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca merkezde düzenlenecek kurslarla gıda sektörüne kalifiye eleman kazandırılacak, topluma yeni istihdam olanakları sunulacak. İzmir’in ticari merkezindeki arsayı da düzenleyen İESOB, kuracağı otopark ile kentin önemli bir ihtiyacını gidermeyi, elde edilecek gelirle esnaf teşkilatını geliştirecek projeleri planlamayı hedefliyor. İşte Esnaf Dayanışması İESOB Başkanı Ata ve Birlik yönetimi, ‘Güçlü Oda Güçlü Birlik’ sloganının gereğini yerine getirerek İESOB eski binası olan Birlik Sarayı’nda bir katı 5 odaya tahsis etti.  İzmir Perakendeci Kasaplar Esnafı Odası, İzmir Çiçekçiler Odası, İzmir Yoğurtçular ve Sütçüler Esnaf Odası, İzmir Saatçiler Odası ile İzmir Hernevi Camcılar ve Aynacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası artık Birlik Sarayı 4. Katta hizmet verecekler. Bu şekilde odaların yüklü maliyetlerden kurtularak, bir arada dayanışma içinde hizmet vermeleri sağlanacak. Çeyrek Asırlık sorun 8 ayda çözüldü İESOB Başkanı Yalçın Ata, 25 yıldır kangren haline dönen Birlik Otel düğümünü çözdü. Ruhsatı olmadığı için sürekli zarar ederek esnaf teşkilatı üzerinde büyük bir kambur oluşturan Birlik Otel, 5 yıldızlı Otel olmasını sağlayacak Çalışma ve Turizm Ruhsatı'na kavuştu.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’nın kısa sürede gerçekleştirdiği projeleriyle dikkat çekiyor.

İESOB Başkanı Yalçın Ata, ‘Yeni yönetimimizle kolları sıvadık, esnafa hizmete gönül verdik, yüreğimizi ortaya koyduk. Yapılamayanları yapmaya, rüya projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Kent kültürüne katkı koyacak, ara eleman yetiştirecek merkezimiz, esnaf teşkilatını geliştirecek projelere sponsor olacak otopark alanımız, 25 yıldır bir türlü alınamayan Birlik Otel ruhsatını 8 ayda almamız, yenilenen salonumuz ilk akla gelen çalışmalarımız’ dedi.

Hem işsizliğe çare hem tanıtım

Başkan Ata, Çankaya’da Ticaret Lisesi karşısındaki arsayı ve yanındaki tarihi binayı İESOB’ye kazandıran Ata, kuracağı Gastronomi Merkezi ile İzmir ve Ege tatlarını uluslararası platforma taşımayı, tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca merkezde düzenlenecek kurslarla gıda sektörüne kalifiye eleman kazandırılacak, topluma yeni istihdam olanakları sunulacak.

İzmir’in ticari merkezindeki arsayı da düzenleyen İESOB, kuracağı otopark ile kentin önemli bir ihtiyacını gidermeyi, elde edilecek gelirle esnaf teşkilatını geliştirecek projeleri planlamayı hedefliyor.

İşte Esnaf Dayanışması

İESOB Başkanı Ata ve Birlik yönetimi, ‘Güçlü Oda Güçlü Birlik’ sloganının gereğini yerine getirerek İESOB eski binası olan Birlik Sarayı’nda bir katı 5 odaya tahsis etti. 

İzmir Perakendeci Kasaplar Esnafı Odası, İzmir Çiçekçiler Odası, İzmir Yoğurtçular ve Sütçüler Esnaf Odası, İzmir Saatçiler Odası ile İzmir Hernevi Camcılar ve Aynacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası artık Birlik Sarayı 4. Katta hizmet verecekler. Bu şekilde odaların yüklü maliyetlerden kurtularak, bir arada dayanışma içinde hizmet vermeleri sağlanacak.

Çeyrek Asırlık sorun 8 ayda çözüldü

İESOB Başkanı Yalçın Ata, 25 yıldır kangren haline dönen Birlik Otel düğümünü çözdü. Ruhsatı olmadığı için sürekli zarar ederek esnaf teşkilatı üzerinde büyük bir kambur oluşturan Birlik Otel, 5 yıldızlı Otel olmasını sağlayacak Çalışma ve Turizm Ruhsatı'na kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.