İtfaiye Müdürlüğü Tarafından Toplum Sağlığı Merkezinde Yangın Eğitimi Verildi

GÜNDEM 07.05.2024 - 11:07, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:07 2066 kez okundu.
 

İtfaiye Müdürlüğü Tarafından Toplum Sağlığı Merkezinde Yangın Eğitimi Verildi

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların önlenmesi ve yangın anında nasıl müdahale edileceği konularında eğitim vermeye devam ediyor.
Bu kapsamında, Giresun Toplum Sağlığı Merkezinde 45 kişiye yönelik yangın güvenlik eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde; yangın çıkma nedenleri, yangın çıkışlarından güvenli kaçış yolları, yangın ihbarı, yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı, doğalgaz ve elektrik kaynaklı yangınlar, yangın anında nasıl davranılması gerektiği gibi konular ekrana yansıtılarak detaylı bir şekilde anlatıldı. Yangın eğitimine katılanlar, verilen eğitimden dolayı yangınla mücadele konusunda daha bilinçli olduklarını dile getirerek, ekiplere teşekkür etti. İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri ise, bu tür eğitimlerin yangınların önlenmesi ve etkilerinin azaltılması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, eğitimlerin şehir genelinde devam edeceğini bildirdi.
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınların önlenmesi ve yangın anında nasıl müdahale edileceği konularında eğitim vermeye devam ediyor.

Bu kapsamında, Giresun Toplum Sağlığı Merkezinde 45 kişiye yönelik yangın güvenlik eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimde; yangın çıkma nedenleri, yangın çıkışlarından güvenli kaçış yolları, yangın ihbarı, yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı, doğalgaz ve elektrik kaynaklı yangınlar, yangın anında nasıl davranılması gerektiği gibi konular ekrana yansıtılarak detaylı bir şekilde anlatıldı.

Yangın eğitimine katılanlar, verilen eğitimden dolayı yangınla mücadele konusunda daha bilinçli olduklarını dile getirerek, ekiplere teşekkür etti.

İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri ise, bu tür eğitimlerin yangınların önlenmesi ve etkilerinin azaltılması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, eğitimlerin şehir genelinde devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.