'İstişare ve işbirliği en önemli önceliğimiz olacak'

SİYASET 21.03.2024 - 19:22, Güncelleme: 21.03.2024 - 19:28 3333+ kez okundu.
 

'İstişare ve işbirliği en önemli önceliğimiz olacak'

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk beraberindekiler ile oda ziyaretlerinde bulundu.
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bulancak Şoförler Odası, Ziraat Odası ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Adayı Guguk, Bulancak'ta faaliyet gösteren tüm oda ve STK'lar ile istişare ve işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve projeleri ile Bulancak'ta güzel hizmetlere devam etmek istediğini kaydeden Başkan Adayı Guguk, "Seçim ziyaretleri kapsamında oda ve STK temsilcilerimizi ziyaret ettik. Hem Ticaret Odamız hemde diğer odalarımız Bulancak'ın en fazla kesimine sirayet eden en önemli sivil toplum örgütleridir. Biz tüm oda ve STK'lar ile istişareli bir şekilde çalışacağız. Yaptığımız hizmetler hangi odamızın ya da hangi iş alanına giriyorsa yapacağımız istişareler sonrası hareket edeceğiz. Yani tek başına karar veren bir yönetim sergilemeyeceğiz. İşadamlarımız ve esnaflarımızla birlikte ön açıcı bir tavır içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk beraberindekiler ile oda ziyaretlerinde bulundu.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bulancak Şoförler Odası, Ziraat Odası ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Adayı Guguk, Bulancak'ta faaliyet gösteren tüm oda ve STK'lar ile istişare ve işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve projeleri ile Bulancak'ta güzel hizmetlere devam etmek istediğini kaydeden Başkan Adayı Guguk, "Seçim ziyaretleri kapsamında oda ve STK temsilcilerimizi ziyaret ettik. Hem Ticaret Odamız hemde diğer odalarımız Bulancak'ın en fazla kesimine sirayet eden en önemli sivil toplum örgütleridir. Biz tüm oda ve STK'lar ile istişareli bir şekilde çalışacağız. Yaptığımız hizmetler hangi odamızın ya da hangi iş alanına giriyorsa yapacağımız istişareler sonrası hareket edeceğiz. Yani tek başına karar veren bir yönetim sergilemeyeceğiz. İşadamlarımız ve esnaflarımızla birlikte ön açıcı bir tavır içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.