İstanbul'dan Giresun'a acı haber! Patlamada Giresunlu baba oğul hayatını kaybetti

GÜNDEM 03.04.2024 - 13:07, Güncelleme: 03.04.2024 - 13:19 3462+ kez okundu.
 

İstanbul'dan Giresun'a acı haber! Patlamada Giresunlu baba oğul hayatını kaybetti

İstanbul’daki Patlamada vefat eden baba ve oğlunun cenazesi Giresun’a getirildi.
İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübü tadilatında meydana gelen patlamada Tirebolu'lu hemşehrilerimiz Yılmaz Kıhrı ve oğlu Akın Kıhrı hayatlarını kaybetmişti. Cenazeleri Giresun’a gönderildi. Ne olmuştu? İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe semtinde 16 katlı bir binanın altındaki Masquerade isimli gece kulübünde kaçak tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem almış, yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etmişti.
İstanbul’daki Patlamada vefat eden baba ve oğlunun cenazesi Giresun’a getirildi.

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübü tadilatında meydana gelen patlamada Tirebolu'lu hemşehrilerimiz Yılmaz Kıhrı ve oğlu Akın Kıhrı hayatlarını kaybetmişti. Cenazeleri Giresun’a gönderildi.

Ne olmuştu?

İstanbul'da Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe semtinde 16 katlı bir binanın altındaki Masquerade isimli gece kulübünde kaçak tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem almış, yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.