İstanbul'da Giresun rüzgarı esecek!

GÜNDEM 14.11.2023 - 12:16, Güncelleme: 14.11.2023 - 16:57 4945+ kez okundu.
 

İstanbul'da Giresun rüzgarı esecek!

16. Giresun Tanıtım Günleri 7-10 Aralık tarihlerinde Yeşilköy’de gerçekleşecek.
Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, 7-10 Aralık tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşecek olan 16. Giresun Günleri Tanıtım Günleri için Giresun'da basın mensupları ile bir araya geldi. Giresun Federasyonu, Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve İstanbul Valiliği koordinesinde 16'ıncısı gerçekleşecek olan Giresun Tanıtım Günlerinin resmi açılışının 9 Aralık Cumartesi günü yapılacağını kaydeden Başkan Memiş, ana teması 'Halk Oyunları' olan 16. Giresun Günlerinin, Giresun'un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Daha önce Yenikapı’da gerçekleştirilen tanıtım günlerinin, bu yıl eski Atatürk Havalimanı sahasında yapılacağı belirten Muhterem Memiş, ‘Giresun Tanıtım Günleri’ni daha önceki senelerde Yenikapı’daki fuar alanında gerçekleştiriyorduk. Bu yıl alınan bir kararla tüm şehir tanıtım günlerinin; Yeşilköy’de yapılması kararlaştırıldı. Vatandaşlarımızın önceki yıllardaki alışkanlıklarından dolayı, Yenikapı’da yapılmayacağı bildirerek; Yeşilköy’de gerçekleşeceğini belirtmek isterim.” dedi. Giresun’un sosyokültürel tanıtımında önemli bir yere sahip olan 16. Giresun Tanıtım Günleri, 7-10 Aralık tarihleri arasında, Yeşilköy eski Atatürk Havalimanı sahasında Giresun kültürünü tanımak isteyen vatandaşlarımızı ağırlayacak.
16. Giresun Tanıtım Günleri 7-10 Aralık tarihlerinde Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, 7-10 Aralık tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşecek olan 16. Giresun Günleri Tanıtım Günleri için Giresun'da basın mensupları ile bir araya geldi.

Giresun Federasyonu, Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve İstanbul Valiliği koordinesinde 16'ıncısı gerçekleşecek olan Giresun Tanıtım Günlerinin resmi açılışının 9 Aralık Cumartesi günü yapılacağını kaydeden Başkan Memiş, ana teması 'Halk Oyunları' olan 16. Giresun Günlerinin, Giresun'un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Daha önce Yenikapı’da gerçekleştirilen tanıtım günlerinin, bu yıl eski Atatürk Havalimanı sahasında yapılacağı belirten Muhterem Memiş, ‘Giresun Tanıtım Günleri’ni daha önceki senelerde Yenikapı’daki fuar alanında gerçekleştiriyorduk. Bu yıl alınan bir kararla tüm şehir tanıtım günlerinin; Yeşilköy’de yapılması kararlaştırıldı. Vatandaşlarımızın önceki yıllardaki alışkanlıklarından dolayı, Yenikapı’da yapılmayacağı bildirerek; Yeşilköy’de gerçekleşeceğini belirtmek isterim.” dedi.

Giresun’un sosyokültürel tanıtımında önemli bir yere sahip olan 16. Giresun Tanıtım Günleri, 7-10 Aralık tarihleri arasında, Yeşilköy eski Atatürk Havalimanı sahasında Giresun kültürünü tanımak isteyen vatandaşlarımızı ağırlayacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.