Irmak kenarında pompalı tüfekle cinayet!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.11.2023 - 00:09, Güncelleme: 07.11.2023 - 01:36 6135+ kez okundu.
 

Irmak kenarında pompalı tüfekle cinayet!

60 yaşındaki adam 39 yaşındaki genci pompalı tüfekle vurdu
SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde pompalı tüfekle bir kişiyi öldüren şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Çay Mahallesi Irmak Caddesi'nde bulunan Mert Irmağı kenarında sabah saatlerinde Cemal Ç. (60), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Ferhat Kılıç'a (39) pompalı tüfekle ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibince yapılan incelemelerde Kılıç'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Canik ilçesinde bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, zanlıyı olayda kullandığı tüfekle birlikte yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.
60 yaşındaki adam 39 yaşındaki genci pompalı tüfekle vurdu

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde pompalı tüfekle bir kişiyi öldüren şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Çay Mahallesi Irmak Caddesi'nde bulunan Mert Irmağı kenarında sabah saatlerinde Cemal Ç. (60), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Ferhat Kılıç'a (39) pompalı tüfekle ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibince yapılan incelemelerde Kılıç'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Canik ilçesinde bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, zanlıyı olayda kullandığı tüfekle birlikte yakaladı.

Sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.