Yaman’dan gazetemize ziyaret

YAŞAM 23.06.2022 - 18:25, Güncelleme: 23.06.2022 - 18:25 3406+ kez okundu.
 

Yaman’dan gazetemize ziyaret

TBMM 21. Dönem MHP Giresun Milletvekili ve Bulancakspor eski Başkanı Mustafa Yaman, hafta içinde Yıldız Haberi ziyaret etti.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız ile aynı zamanda arkadaş da olan eski vekil Yaman, Ali Yıldız ile bir süre sohbet ederek ülke ve ilçe gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yıldız, “Uzun bir süredir görüşemediğimiz kıymetli arkadaşımız ve büyüğümüz Mustafa Yaman ile hoş bir sohbet ettik. Kendisine ziyaret için çok teşekkür ederim” dedi.    Haber – Foto: Muzaffer Şahin                                                                                                                 
TBMM 21. Dönem MHP Giresun Milletvekili ve Bulancakspor eski Başkanı Mustafa Yaman, hafta içinde Yıldız Haberi ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız ile aynı zamanda arkadaş da olan eski vekil Yaman, Ali Yıldız ile bir süre sohbet ederek ülke ve ilçe gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yıldız, “Uzun bir süredir görüşemediğimiz kıymetli arkadaşımız ve büyüğümüz Mustafa Yaman ile hoş bir sohbet ettik. Kendisine ziyaret için çok teşekkür ederim” dedi. 

 

Haber – Foto: Muzaffer Şahin                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.