Yıldızspor’da yönetim seçildi

SPOR 27.05.2022 - 17:21, Güncelleme: 27.05.2022 - 17:21 6166+ kez okundu.
 

Yıldızspor’da yönetim seçildi

Giresun’da salon sporlarında önemli bir yere sahip olan Yıldızspor Kulübünün 12. Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımı yapıldı.
Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Dr. Hakan Güvenç salonunda yapılan Genel Kurul sonucu seçilen Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı. Yıldızspo’da başkanlığa Resul Muhterem Yılmaz, Başkan Yardımcılığına İsmet Kaya, Genel Sekreterliğe Erhan Sarıyıldız, Saymanlığa Kenan Çamcı, Üyeliklere Vedat Aydın, Ahmet Yıldız, Mustafa Can ve Serdar Bülent Şahin getirildi. Kulüp başkanlığından yapılan açıklamada; “Voleybol branşı ağırlıklı olarak faaliyet gösteren kulübümüz ilimizde düzenlenen bütün Voleybol Liglerinin tamamına katılım sağlanmış; il dereceleri alınarak 2021-2022 sezonu tamamlanmıştır. Kendi bünyemizden yetiştirdiğimiz sporcularla elde edilen bu başarının tesadüfi olmadığını kanıtlamak üzere emeğe saygıdan ödün vermeksizin her zaman olduğu gibi çalışmalara ara verilmeksizin devam edilecektir. Ayrıca uzun yıllar sonra katıldığımız hentbol erkek ve bayan liglerinde de önümüzdeki sezonlarda başarı kazanmak için gerekli yapılanmalar yapılacaktır. Yeni Yönetim Kurulu olarak yine; Her zaman olduğu gibi temel hedeflerimizden sapmadan, ilimiz çocuklarına en güzel uğraşılardan biri olan spor yaptırma ve topluma düzgün insanlar olarak katma anlayışımızı değiştirmeden ve özellikle karşımızdaki kişinin insan olduğu ve bunun için değerli olduğu düşüncesinden ödün vermeden aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edilecektir. Kulübümüz voleybol takımlarında bu sezon ve daha önceki sezonlarda görev alarak hizmet sunan antrenör arkadaşlarımıza kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zira ilimiz tek spor salonunda yeterli olmayan antrenman saatleri içinde sporcu yetiştirmenin zorluğunu spor kamuoyu ve spor insanlarının taktirine bırakıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda şehrimiz insanlarının bizlere moral ve motivasyon anlamında katkıları onur ve gurur verecektir. Zira bizler bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyoruz” denildi.
Giresun’da salon sporlarında önemli bir yere sahip olan Yıldızspor Kulübünün 12. Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımı yapıldı.

Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Dr. Hakan Güvenç salonunda yapılan Genel Kurul sonucu seçilen Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı.

Yıldızspo’da başkanlığa Resul Muhterem Yılmaz, Başkan Yardımcılığına İsmet Kaya, Genel Sekreterliğe Erhan Sarıyıldız, Saymanlığa Kenan Çamcı, Üyeliklere Vedat Aydın, Ahmet Yıldız, Mustafa Can ve Serdar Bülent Şahin getirildi.

Kulüp başkanlığından yapılan açıklamada; “Voleybol branşı ağırlıklı olarak faaliyet gösteren kulübümüz ilimizde düzenlenen bütün Voleybol Liglerinin tamamına katılım sağlanmış; il dereceleri alınarak 2021-2022 sezonu tamamlanmıştır. Kendi bünyemizden yetiştirdiğimiz sporcularla elde edilen bu başarının tesadüfi olmadığını kanıtlamak üzere emeğe saygıdan ödün vermeksizin her zaman olduğu gibi çalışmalara ara verilmeksizin devam edilecektir. Ayrıca uzun yıllar sonra katıldığımız hentbol erkek ve bayan liglerinde de önümüzdeki sezonlarda başarı kazanmak için gerekli yapılanmalar yapılacaktır. Yeni Yönetim Kurulu olarak yine; Her zaman olduğu gibi temel hedeflerimizden sapmadan, ilimiz çocuklarına en güzel uğraşılardan biri olan spor yaptırma ve topluma düzgün insanlar olarak katma anlayışımızı değiştirmeden ve özellikle karşımızdaki kişinin insan olduğu ve bunun için değerli olduğu düşüncesinden ödün vermeden aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edilecektir. Kulübümüz voleybol takımlarında bu sezon ve daha önceki sezonlarda görev alarak hizmet sunan antrenör arkadaşlarımıza kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zira ilimiz tek spor salonunda yeterli olmayan antrenman saatleri içinde sporcu yetiştirmenin zorluğunu spor kamuoyu ve spor insanlarının taktirine bırakıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda şehrimiz insanlarının bizlere moral ve motivasyon anlamında katkıları onur ve gurur verecektir. Zira bizler bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.