Başkan Yakar, yeni projelerin sözünü aldı

GÜNDEM 16.05.2022 - 18:50, Güncelleme: 16.05.2022 - 18:50 3273+ kez okundu.
 

Başkan Yakar, yeni projelerin sözünü aldı

Ramazan Bayramı sonrası bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bakanlıklar, Milletvekilleri ve Genel Müdürlük düzeyinde yaptığı ziyaretlerin Bulancak için oldukça verimli geçtiğini açıkladı.
Yaptığı Ankara ziyaretleriyle ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Yakar, “İlçemizle ilgili devam eden ve yeni projelerle ilgili sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz ve genel müdürlerimizle çok verimli görüşmeler yapmanın huzuru ile ilçemize dönüyoruz” dedi. Ankara temasları doğrultusunda yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını aktaran Başkan Yakar’ın açıklamasının devamı şu şekilde; “İlçemizin gelişimini artırmaya yönelik proje ve yatırımlarla ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, İller Bankası Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük, TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut beyefendi ile istişarelerde bulunduk. İlçemizle ilgili devam eden ve yeni projelerle ilgili sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz ve genel müdürlerimizle çok verimli görüşmeler yapmanın huzuru ile ilçemize dönüyoruz. Bu vesileyle bizi sıcak karşılayarak ilgi alaka gösteren, projelerimize her türlü desteği sağlayan sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize, genel müdürlerimize şahsım ve Bulancak halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum”
Ramazan Bayramı sonrası bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bakanlıklar, Milletvekilleri ve Genel Müdürlük düzeyinde yaptığı ziyaretlerin Bulancak için oldukça verimli geçtiğini açıkladı.

Yaptığı Ankara ziyaretleriyle ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Yakar, “İlçemizle ilgili devam eden ve yeni projelerle ilgili sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz ve genel müdürlerimizle çok verimli görüşmeler yapmanın huzuru ile ilçemize dönüyoruz” dedi.

Ankara temasları doğrultusunda yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını aktaran Başkan Yakar’ın açıklamasının devamı şu şekilde; “İlçemizin gelişimini artırmaya yönelik proje ve yatırımlarla ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli, İller Bankası Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük, TOKİ Başkanı Sayın Ömer Bulut beyefendi ile istişarelerde bulunduk. İlçemizle ilgili devam eden ve yeni projelerle ilgili sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz ve genel müdürlerimizle çok verimli görüşmeler yapmanın huzuru ile ilçemize dönüyoruz. Bu vesileyle bizi sıcak karşılayarak ilgi alaka gösteren, projelerimize her türlü desteği sağlayan sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize, genel müdürlerimize şahsım ve Bulancak halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.