Başkan Şenlikoğlu pazarcı esnafıyla iftar yaptı

GÜNDEM 26.04.2022 - 11:14, Güncelleme: 26.04.2022 - 11:14 4294+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu pazarcı esnafıyla iftar yaptı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu iftar sofrasını bu kez pazarcılar için kurdu.
Ramazanın bereketini ve huzurunu Cinahmet Pazarı’nda satış yapan pazarcı esnafıyla paylaşan Başkan Şenlikoğlu, pazarcıların isteklerini ve taleplerini dinleyerek, yeni pazar yeri projeleri hakkında bilgi verdi. Pazarcıların isteklerini her koşulda yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Pazarcı kardeşlerimizin kar, yağmur, çamur demeden özveriyle çalıştıklarına şahit oluyoruz. Gerek lezzet, gerek tazelik konusunda, bu emekler bizlerin sofralarına en güzel şekilde yansıyor. En iyi şartlarda satışlarını yapabilmeleri için onların her zaman yanındayız. Pazar yerimizde ki eksik ve sorunları biliyoruz. Çalışmalara hemen başlayıp sorunların çözümü sağlayacağız” şeklinde konuştu. Pazarcı esnafı da Başkan Şenlikoğlu’na bu organizasyon için teşekkür etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu iftar sofrasını bu kez pazarcılar için kurdu.

Ramazanın bereketini ve huzurunu Cinahmet Pazarı’nda satış yapan pazarcı esnafıyla paylaşan Başkan Şenlikoğlu, pazarcıların isteklerini ve taleplerini dinleyerek, yeni pazar yeri projeleri hakkında bilgi verdi.

Pazarcıların isteklerini her koşulda yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Pazarcı kardeşlerimizin kar, yağmur, çamur demeden özveriyle çalıştıklarına şahit oluyoruz. Gerek lezzet, gerek tazelik konusunda, bu emekler bizlerin sofralarına en güzel şekilde yansıyor. En iyi şartlarda satışlarını yapabilmeleri için onların her zaman yanındayız. Pazar yerimizde ki eksik ve sorunları biliyoruz. Çalışmalara hemen başlayıp sorunların çözümü sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Pazarcı esnafı da Başkan Şenlikoğlu’na bu organizasyon için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.