Eynesil Belediyespor 3.Lig’de

SPOR 22.04.2022 - 16:52, Güncelleme: 22.04.2022 - 17:08 9026+ kez okundu.
 

Eynesil Belediyespor 3.Lig’de

Tarihinde ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden ve ligi normal sezonda Şampiyon bitiren Eynesil Belediyespor Playoff grubunuda lider bitirerek 3. Lige adını yazdırdı.
Play Off grubunda bugün Bingöl İlçe Stadında Doğubeyazıt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 4 puan ile grubu birinci sırada tamamladı ve lig vizesini aldı. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 berabere sonuçlanırken ikinci yarıda Eynesil Belediyespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 10 dakikaya 1-1 skor ile girdi. Beraberliği koruyan Eynesil karşılaşmadan istediği sonucu alarak tarihinde bir ilke imza atmış oldu. BULANCAKSPOR PLAY OUT OYNAYACAK Gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde iki Giresun takımı kontenjanı olacağından Eynesil Belediyespor'un TFF 3. Lige çıkmasının ardından Görelespor ligde kalırken, 1926 Bulancakspor Süper Amatör Ligi şampiyonu ile play out maçı oynayacak. Yıldız Haber Gazetesi olarak Eynesil Belediyespor’a 3. Lig’de başarılar dileriz.  
Tarihinde ilk kez Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grubunda mücadele eden ve ligi normal sezonda Şampiyon bitiren Eynesil Belediyespor Playoff grubunuda lider bitirerek 3. Lige adını yazdırdı.

Play Off grubunda bugün Bingöl İlçe Stadında Doğubeyazıt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 4 puan ile grubu birinci sırada tamamladı ve lig vizesini aldı. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 berabere sonuçlanırken ikinci yarıda Eynesil Belediyespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 10 dakikaya 1-1 skor ile girdi. Beraberliği koruyan Eynesil karşılaşmadan istediği sonucu alarak tarihinde bir ilke imza atmış oldu.

BULANCAKSPOR PLAY OUT OYNAYACAK

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde iki Giresun takımı kontenjanı olacağından Eynesil Belediyespor'un TFF 3. Lige çıkmasının ardından Görelespor ligde kalırken, 1926 Bulancakspor Süper Amatör Ligi şampiyonu ile play out maçı oynayacak.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Eynesil Belediyespor’a 3. Lig’de başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.