Vefat İlanları

VEFAT 21.03.2022 - 11:02, Güncelleme: 21.03.2022 - 11:02 35382+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

Vefat İlanları
YAŞAR TURAN VEFAT ETTİ Cemal Turan’ın eşi, merhum Celil Turan, Belediye çalışanlarından Erdoğan Turan’ın, merhum Semiha Yüksel’in, Nurhayat Yılmaz’ın anneleri Yaşar Turan vefat etti. Tolga Turan’ın babaannesi, Bulancak esnaflarından Kadir Yılmaz’ın kayınvalidesi, Bulancak esnaflarından Kader Yılmaz ve Gökhan Yılmaz’ın anneanneleri Yaşar Turan’ın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Turan’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.   EMEKLİ POSTACI ADİL UZUN VEFAT ETTİ Gülyalı İlçesi Mustafalı Köyünden Uzunoğullarından emekli postacı Adil Uzun vefat etti. ; Hakkı, Öner, Emine ve Nurcan’ın babaları Adil Uzun’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Uzun’un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ballıca Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gülyalı İlçesi Mustafalı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.   TÜRKAN BODUR VEFAT ETTİ Hisarkaya köyünden Boduroğullarından merhum Murat Küçük’ün kızı; Niyazi Bodur’un eşi Türkan Bodur vefat etti. Meral, Murat ve Muzaffer Bodur’un annesi Türkan Bodur’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Bodur’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Hisarkaya Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.   ZEKİ TÜRKMEN VEFAT ETTİ Bulancak Buruncu Köyünden Orta Dikmen Mahallesinden Zeki Türkmen vefat etti. İmamoğulları’ndan merhum Kemal ve Saliha Türkmen’in oğlu, Yılmaz, Hamdi, Nevin, Ayla, Hatice Aydın ve Fatma Yavanoğlu’nun kardeşi, Kızılot Mahallesi dolmuş şoförlerinden Sebahattin Yavanoğlu’nun kayınbiraderi Zeki Türkmen’in vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Türkmen’in cenazesi 20 Mart Pazar günü Bulancak Eski Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra orta Dikmen Mahallesinde toprağa verildi.    Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.   YAKUP SOY VEFAT ETTİ Bulancak Elmalı Köyünden Yakup Soy vefat etti. Oyrak Mahallesinden belediye personellerinden Selime Kırım, Ayten, Eyüp, Münevver’in babası, merhum Ali Soy’un oğlu Yakup Soy’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Soy’un cenazesi 20 Mart Pazar günü Sarayburnu Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Bahçeli köyü Çarşılı Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Vefat İlanları

YAŞAR TURAN VEFAT ETTİ

Cemal Turan’ın eşi, merhum Celil Turan, Belediye çalışanlarından Erdoğan Turan’ın, merhum Semiha Yüksel’in, Nurhayat Yılmaz’ın anneleri Yaşar Turan vefat etti.

Tolga Turan’ın babaannesi, Bulancak esnaflarından Kadir Yılmaz’ın kayınvalidesi, Bulancak esnaflarından Kader Yılmaz ve Gökhan Yılmaz’ın anneanneleri Yaşar Turan’ın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Turan’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

EMEKLİ POSTACI ADİL UZUN VEFAT ETTİ

Gülyalı İlçesi Mustafalı Köyünden Uzunoğullarından emekli postacı Adil Uzun vefat etti. ; Hakkı, Öner, Emine ve Nurcan’ın babaları Adil Uzun’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Uzun’un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ballıca Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gülyalı İlçesi Mustafalı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

TÜRKAN BODUR VEFAT ETTİ

Hisarkaya köyünden Boduroğullarından merhum Murat Küçük’ün kızı; Niyazi Bodur’un eşi Türkan Bodur vefat etti.

Meral, Murat ve Muzaffer Bodur’un annesi Türkan Bodur’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Bodur’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra Hisarkaya Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

ZEKİ TÜRKMEN VEFAT ETTİ

Bulancak Buruncu Köyünden Orta Dikmen Mahallesinden Zeki Türkmen vefat etti.

İmamoğulları’ndan merhum Kemal ve Saliha Türkmen’in oğlu, Yılmaz, Hamdi, Nevin, Ayla, Hatice Aydın ve Fatma Yavanoğlu’nun kardeşi, Kızılot Mahallesi dolmuş şoförlerinden Sebahattin Yavanoğlu’nun kayınbiraderi Zeki Türkmen’in vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Türkmen’in cenazesi 20 Mart Pazar günü Bulancak Eski Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra orta Dikmen Mahallesinde toprağa verildi.   

Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz.
 

YAKUP SOY VEFAT ETTİ

Bulancak Elmalı Köyünden Yakup Soy vefat etti.

Oyrak Mahallesinden belediye personellerinden Selime Kırım, Ayten, Eyüp, Münevver’in babası, merhum Ali Soy’un oğlu Yakup Soy’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Soy’un cenazesi 20 Mart Pazar günü Sarayburnu Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Bahçeli köyü Çarşılı Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
limitless
(22.03.2022 08:14 - #72588)
hey gidi türkan abla Allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.