Aziz ve Perez ceza sınırında

SPOR 22.10.2021 - 16:02, Güncelleme: 22.10.2021 - 16:02 2166+ kez okundu.
 

Aziz ve Perez ceza sınırında

Gaziantep FK maçı öncesi GZT Giresunspor’da iki oyuncu ceza sınırında yer alıyor.
Yeşil Beyazlılar’ın tecrübeli sağ beki Aziz Behich ile başarılı stoperi Perez’in 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular, Cumartesi günü oynanacak mücadelede sarı kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor maçında formalarından uzak kalacak. Öte yandan teknik direktör Hakan Keleş’in ise oyuncularına gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardığı kaydedildi.
Gaziantep FK maçı öncesi GZT Giresunspor’da iki oyuncu ceza sınırında yer alıyor.

Yeşil Beyazlılar’ın tecrübeli sağ beki Aziz Behich ile başarılı stoperi Perez’in 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular, Cumartesi günü oynanacak mücadelede sarı kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor maçında formalarından uzak kalacak.

Öte yandan teknik direktör Hakan Keleş’in ise oyuncularına gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.