Öğretmen harmandaki fındığa desen verdi

YAŞAM 02.09.2021 - 18:40, Güncelleme: 02.09.2021 - 18:40 5800+ kez okundu.
 

Öğretmen harmandaki fındığa desen verdi

Bulancak Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Yüksel Abanoz köyündeki harmandaki fındığının üzerine desen çizerek fındığın önemine işaret etti.
Fındık hasadı Ağustos’un ilk haftasından başlayarak, Eylül ayının ortasına kadar devam eden bir emek takvimi içerisinde yerini alıyor. Doğu Karadeniz'de insanlar yaşamlarını fındığa bağlamış durumda. Köylerde her harmanda fındık görebilirsiniz. Fındık üreticisi Bulancak Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Yüksel Abanoz Kurutmak için harmana serdiği kabuklu fındığın üzerine desen çizerek farkındalık oluşturdu. Yüksel Abanoz; ‘Harman temamız fındığa bağlı olarak görenleri gülümsetmek, yaptığımız işleri eğlenceli ve zevkli hale getirmek. Bize bahsedilen bu nimeti verene teşekkür etmek şükretmek, bu düşüncelerle harmandaki kabuklu fındık üzerine desenler çizerek farkındalık oluşturdum’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Yüksel Abanoz köyündeki harmandaki fındığının üzerine desen çizerek fındığın önemine işaret etti.

Fındık hasadı Ağustos’un ilk haftasından başlayarak, Eylül ayının ortasına kadar devam eden bir emek takvimi içerisinde yerini alıyor. Doğu Karadeniz'de insanlar yaşamlarını fındığa bağlamış durumda. Köylerde her harmanda fındık görebilirsiniz. Fındık üreticisi Bulancak Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Yüksel Abanoz Kurutmak için harmana serdiği kabuklu fındığın üzerine desen çizerek farkındalık oluşturdu. Yüksel Abanoz; ‘Harman temamız fındığa bağlı olarak görenleri gülümsetmek, yaptığımız işleri eğlenceli ve zevkli hale getirmek. Bize bahsedilen bu nimeti verene teşekkür etmek şükretmek, bu düşüncelerle harmandaki kabuklu fındık üzerine desenler çizerek farkındalık oluşturdum’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.