Giresunspor kayıplarda

SPOR 30.08.2021 - 17:37, Güncelleme: 30.08.2021 - 17:37 2420+ kez okundu.
 

Giresunspor kayıplarda

Süper Lig 3. Hafta mücadelesinde GZT Giresunspor, sahasında Trabzonspor’u ağırladı.
Maçın 7. dakikasında konuk ekibin Bakasetas ile kullandığı köşe vuruşunda kaleci Okan Kocuk topu ıska geçince Nwakaeme Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Giresunspor’un bu gole cevap vermek için rakip kalede gerçekleştirdiği ataklardan sonuç çıkmadı ve müsabaka 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğüyle tamamladı. Giresunspor, 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de oynadığı 3’üncü maçta da puan yüzü göremedi. Galatasaray’a ve Kasımpaşa’ya 2-0 kaybeden Çotanaklar, dün akşam Trabzonspor’a da 1-0 kaybetti. Yeşil Beyazlılar bu 3 maçta 5 gol yerken henüz gol sevinci yaşayamadı.
Süper Lig 3. Hafta mücadelesinde GZT Giresunspor, sahasında Trabzonspor’u ağırladı.

Maçın 7. dakikasında konuk ekibin Bakasetas ile kullandığı köşe vuruşunda kaleci Okan Kocuk topu ıska geçince Nwakaeme Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Giresunspor’un bu gole cevap vermek için rakip kalede gerçekleştirdiği ataklardan sonuç çıkmadı ve müsabaka 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğüyle tamamladı.

Giresunspor, 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de oynadığı 3’üncü maçta da puan yüzü göremedi. Galatasaray’a ve Kasımpaşa’ya 2-0 kaybeden Çotanaklar, dün akşam Trabzonspor’a da 1-0 kaybetti. Yeşil Beyazlılar bu 3 maçta 5 gol yerken henüz gol sevinci yaşayamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.