‘Bulancak’ta çocuklar yeşil alan istiyor’

YAŞAM 23.08.2021 - 17:40, Güncelleme: 23.08.2021 - 17:40 2384+ kez okundu.
 

‘Bulancak’ta çocuklar yeşil alan istiyor’

BULGENDER Başkanı Süleyman Bayrak, ‘Bulancak ta yaşayan çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini kamuoyuna aktarmak amacıyla oluşturduğumuz köprü niteliğini taşıyan çalışmalarımıza başladık’ dedi.
Başkan Bayrak, ‘Bulancak Gençlik Derneği ve Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak ortaklaşa yaptığımız çalışma neticesinde çocukların sesi olabileceğimiz bu anlamlı etkinlikte, Mülki idari amirlerimiz ve çocuklar arasında köprü olmayı hedefledik. Düşüncelerini Resim çizerek bize aktaran çocuklarımızın evlerini Palyaço arkadaşlarımızla ziyaret ederek karşılığında hediyelerimizi taksim ettik. Hafta sonu itibarıyla toplamda 6 çocuğumuzun yaptığı resimli çalışmada gördük ki Bulancak’ta ki çocuklar ağaçlandırılmış, yeşil bir oyun alanı isteği içindeler. Çalışmalarımızı çocukların ve gençlerin sesi olmak adına eğitim, öğretim süresi boyunca sürdüreceğiz’ şeklinde konuştu. Başkan Bayrak, “Bulancak Gençlik Derneği ve Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak ortaklaşa yaptığımız çalışma neticesinde çocukların sesi olabileceğimiz bu anlamlı etkinlikte, Mülki idari amirlerimiz ve çocuklar arasında köprü olmayı hedefledik” dedi.      
BULGENDER Başkanı Süleyman Bayrak, ‘Bulancak ta yaşayan çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini kamuoyuna aktarmak amacıyla oluşturduğumuz köprü niteliğini taşıyan çalışmalarımıza başladık’ dedi.

Başkan Bayrak, ‘Bulancak Gençlik Derneği ve Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak ortaklaşa yaptığımız çalışma neticesinde çocukların sesi olabileceğimiz bu anlamlı etkinlikte, Mülki idari amirlerimiz ve çocuklar arasında köprü olmayı hedefledik. Düşüncelerini Resim çizerek bize aktaran çocuklarımızın evlerini Palyaço arkadaşlarımızla ziyaret ederek karşılığında hediyelerimizi taksim ettik. Hafta sonu itibarıyla toplamda 6 çocuğumuzun yaptığı resimli çalışmada gördük ki Bulancak’ta ki çocuklar ağaçlandırılmış, yeşil bir oyun alanı isteği içindeler. Çalışmalarımızı çocukların ve gençlerin sesi olmak adına eğitim, öğretim süresi boyunca sürdüreceğiz’ şeklinde konuştu.

Başkan Bayrak, “Bulancak Gençlik Derneği ve Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak ortaklaşa yaptığımız çalışma neticesinde çocukların sesi olabileceğimiz bu anlamlı etkinlikte, Mülki idari amirlerimiz ve çocuklar arasında köprü olmayı hedefledik” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.