Vali Ünlü’den, Akça kardeşlere sürpriz ziyaret

YAŞAM 25.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 25.06.2021 - 16:41 2696+ kez okundu.
 

Vali Ünlü’den, Akça kardeşlere sürpriz ziyaret

Giresun Valisi Enver Ünlü, Tirebolu ilçesi Arslancık Köyünde oturan bedensel engelli Akça kardeşleri köydeki evinde ziyaret etti.
Vali Ünlü, sosyal medya üzerinden kendisini etiketleyerek; evlerine giden mahallenin yol sorunu olduğu ve yatağa bağımlı oldukları için dış dünya ile irtibata geçebilecekleri bir cep telefonları olmadığını ileten Arife ve Yıldız Akça kardeşleri, 25 Haziran Perşembe günü Arslancık Köyündeki evinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arife ve Yıldız kardeşler, Vali Ünlü ve beraberindekilere kendi elleri ile hazırladıkları pastalardan ikram ettiler. Cep telefonu istekleri yerine getirilen Akça kardeşlere kitap da hediye eden Vali Ünlü, Tirebolu Kaymakamı Cevat Akgün ve Arslancık Köyü Muhtarı Recep Tomak ile birlikte yol sorunu olan mahallede incelemelerde bulunarak, mahallenin yol sorunun çözülmesi için yetkililere talimat verdi.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Tirebolu ilçesi Arslancık Köyünde oturan bedensel engelli Akça kardeşleri köydeki evinde ziyaret etti.

Vali Ünlü, sosyal medya üzerinden kendisini etiketleyerek; evlerine giden mahallenin yol sorunu olduğu ve yatağa bağımlı oldukları için dış dünya ile irtibata geçebilecekleri bir cep telefonları olmadığını ileten Arife ve Yıldız Akça kardeşleri, 25 Haziran Perşembe günü Arslancık Köyündeki evinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arife ve Yıldız kardeşler, Vali Ünlü ve beraberindekilere kendi elleri ile hazırladıkları pastalardan ikram ettiler.

Cep telefonu istekleri yerine getirilen Akça kardeşlere kitap da hediye eden Vali Ünlü, Tirebolu Kaymakamı Cevat Akgün ve Arslancık Köyü Muhtarı Recep Tomak ile birlikte yol sorunu olan mahallede incelemelerde bulunarak, mahallenin yol sorunun çözülmesi için yetkililere talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.