Kumsal Ticaret 10 yaşında

YAŞAM 21.06.2021 - 17:24, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:24 2962+ kez okundu.
 

Kumsal Ticaret 10 yaşında

Genç İşletmeci Mehmet Yavanoğlu ve Emekli öğretmen Ali Karslı’nın birlikte işlettiği Kumsal Ticaret Bulancak Fatsu Ana Bayii kuruluşunun onuncu yılını yaşıyor.
Bulancak Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesi’nde 10 yıl önce kurulan işletme her geçen yıl büyüyerek bugünlere geldi. İşletme ortaklarından Ali Karslı yaptığı açıklamada; “Fatsu su sektöründeki yolculuğuna 2000 yılında başladı. Fatsu Doğal Kaynak Suyu, yeşilliği benzersiz Karadeniz Bölgesi’nin Giresun ilinin 1.100 m rakımdaki Çimşir Köyü’nden doğadan tabi olarak çıkmakta. Üretim tesisi ise suyun kaynağına 3,5 km kadar uzaklıktaki Sultaniye Köyünde bulunmakta. Yerleşim alanlarından oldukça uzakta bulunması dolayısıyla endüstriyel kirliliklerden, zirai ve evsel atıklardan etkilenmeden üretimimizi gerçekleştirerek kaynağımız saflığını ve doğallığını her bir şişeye aktarmakta. Bulancak Kumsal Ticaret İşveren ve çalışanları ile birlikte Fatsu, gerek üretim, gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerinde insan sağlığına değer veren, çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla çalışmayı kendisine ilke edindi. Yeşillikler arasındaki doğal kaynağından alınarak, el değmeden şişelenen FATSU ürünleri ailesi;19L Pet damacana, 19L geri dönüşümlü damacana, 0,33L-0,5L ve 1,5L pet şişe, 5L pet şişe ve 200 CC bardak su olmak üzere çeşitlenmektedir. FATSU müşterilerine sağlıklı, hijyenik doğal kaynak suyu garantisi sunuyor. Ürün gerçekleştirme sürecinin her aşamasında özenle yapılan analizlerle hijyenik açıdan tam güvenli olarak tüketicilerine sunuluyor. Fatsu’yun yanı sıra Freşa, İnişdibi Madensuyu, Didi gibi içeceklerde satılmaktadır. Nice 10 yıllara diyelim” dedi.   Haber: Erol Küçük
Genç İşletmeci Mehmet Yavanoğlu ve Emekli öğretmen Ali Karslı’nın birlikte işlettiği Kumsal Ticaret Bulancak Fatsu Ana Bayii kuruluşunun onuncu yılını yaşıyor.

Bulancak Bahçelievler Mahallesi Latife Hanım Caddesi’nde 10 yıl önce kurulan işletme her geçen yıl büyüyerek bugünlere geldi. İşletme ortaklarından Ali Karslı yaptığı açıklamada; “Fatsu su sektöründeki yolculuğuna 2000 yılında başladı. Fatsu Doğal Kaynak Suyu, yeşilliği benzersiz Karadeniz Bölgesi’nin Giresun ilinin 1.100 m rakımdaki Çimşir Köyü’nden doğadan tabi olarak çıkmakta. Üretim tesisi ise suyun kaynağına 3,5 km kadar uzaklıktaki Sultaniye Köyünde bulunmakta. Yerleşim alanlarından oldukça uzakta bulunması dolayısıyla endüstriyel kirliliklerden, zirai ve evsel atıklardan etkilenmeden üretimimizi gerçekleştirerek kaynağımız saflığını ve doğallığını her bir şişeye aktarmakta. Bulancak Kumsal Ticaret İşveren ve çalışanları ile birlikte Fatsu, gerek üretim, gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerinde insan sağlığına değer veren, çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla çalışmayı kendisine ilke edindi. Yeşillikler arasındaki doğal kaynağından alınarak, el değmeden şişelenen FATSU ürünleri ailesi;19L Pet damacana, 19L geri dönüşümlü damacana, 0,33L-0,5L ve 1,5L pet şişe, 5L pet şişe ve 200 CC bardak su olmak üzere çeşitlenmektedir. FATSU müşterilerine sağlıklı, hijyenik doğal kaynak suyu garantisi sunuyor. Ürün gerçekleştirme sürecinin her aşamasında özenle yapılan analizlerle hijyenik açıdan tam güvenli olarak tüketicilerine sunuluyor. Fatsu’yun yanı sıra Freşa, İnişdibi Madensuyu, Didi gibi içeceklerde satılmaktadır. Nice 10 yıllara diyelim” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.