2011 model Ford Kuga icradan satılık

RESMİ İLAN 21.06.2021 - 11:03 2271+ kez okundu.
 

2011 model Ford Kuga icradan satılık

KÜÇÜKÇEKMECE2. İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34JA2298 Plakalı , 2011 Model , FORD Marka , KUGA TITANIUM POWERSHIFT A/T Tipli , AR41019 Motor No'lu , WF0RXXGCDRAR41019 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Rengi Beyaz , Yediemin otoparkında bulunan araç ile ilgili yapılan tespitte aracın muhalif yerlerinde çizikler olduğu, lastiklerinin havasının olmadığı, anahtarının olmadığı ve ve kapılarının kilitli olması sebebiylems si tespit edilememiş, aracın kaputu da açılamadığı için motor kısmı ve şanzımanı kontrol edilememiştir. Bahse konu aracın dış boya aksanlarında boya kontrol cihazı ile yapılan inceleme ve kontrol de aracın ön kaputunun, sağ ön çamurluk ve yan kapının boyanmış, diğer yerlerinin orijinal yapıda olduğu tespit edilip icradan satılık olduğu belirtildi.     Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
KÜÇÜKÇEKMECE2. İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 34JA2298 Plakalı , 2011 Model , FORD Marka , KUGA TITANIUM POWERSHIFT A/T Tipli , AR41019 Motor No'lu , WF0RXXGCDRAR41019 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Rengi Beyaz , Yediemin otoparkında bulunan araç ile ilgili yapılan tespitte aracın muhalif yerlerinde çizikler olduğu, lastiklerinin havasının olmadığı, anahtarının olmadığı ve ve kapılarının kilitli olması sebebiylems si tespit edilememiş, aracın kaputu da açılamadığı için motor kısmı ve şanzımanı kontrol edilememiştir.

Bahse konu aracın dış boya aksanlarında boya kontrol cihazı ile yapılan inceleme ve kontrol de aracın ön kaputunun, sağ ön çamurluk ve yan kapının boyanmış, diğer yerlerinin orijinal yapıda olduğu tespit edilip icradan satılık olduğu belirtildi.

 

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.