Görele'de Güneş'e umut oldu

YAŞAM 06.05.2021 - 16:39, Güncelleme: 06.05.2021 - 16:39 4007+ kez okundu.
 

Görele'de Güneş'e umut oldu

Görele, sosyal medya platformu üzerinden yürütülen yardım kampanyasında Güneş Bebeğe umut oldu.
Görele, Belediye Başkanı Tolga Erener'in önderliğinde Spinal Musküler Atrofi  (SMA) olarak adlandırılan, kas kaybı ve zayıflığa sebep olan ve çok sık rastlanmayan bir hastalıkla dünyaya gelen  henüz 8 aylık Güneş bebek için bir oldu. Görele Belediyesi ve Görele TV facebook adreslerinden ortak yapılan canlı yayın ile başlatılan yardım kampanyasından Güneş Bebek için toplam 228 bin lira toplandı. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Güneş Bebek için başlattığımız yardım kampanyasında elini taşın altına koyarak, Güneş bebeğe yardıma bende varım diyen herkese teşekkür etti. Güneş Bebeğin ciddi bir hastalıkla mücadele ettiğini belirten Erener, “Görele hayırsever gençlerimizle birlikte sosyal medya platformunu kullanarak Güneş Bebek için başlattığımız yardım kampanyasında toplam 228 Bin lira yardım toplandı. Görele, Güneş bebek için bir nebze ışık oldu. Elini taşın altına koyarak, yardım kampanyasına katılan herkese teşekkür ediyorum. Görele yine bir olduğu gösterdi. Güneş bebek için yürütülen yardım kampanyası devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımızı yardıma desteğe davet ediyorum” dedi.
Görele, sosyal medya platformu üzerinden yürütülen yardım kampanyasında Güneş Bebeğe umut oldu.

Görele, Belediye Başkanı Tolga Erener'in önderliğinde Spinal Musküler Atrofi  (SMA) olarak adlandırılan, kas kaybı ve zayıflığa sebep olan ve çok sık rastlanmayan bir hastalıkla dünyaya gelen  henüz 8 aylık Güneş bebek için bir oldu.

Görele Belediyesi ve Görele TV facebook adreslerinden ortak yapılan canlı yayın ile başlatılan yardım kampanyasından Güneş Bebek için toplam 228 bin lira toplandı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Güneş Bebek için başlattığımız yardım kampanyasında elini taşın altına koyarak, Güneş bebeğe yardıma bende varım diyen herkese teşekkür etti.

Güneş Bebeğin ciddi bir hastalıkla mücadele ettiğini belirten Erener, “Görele hayırsever gençlerimizle birlikte sosyal medya platformunu kullanarak Güneş Bebek için başlattığımız yardım kampanyasında toplam 228 Bin lira yardım toplandı. Görele, Güneş bebek için bir nebze ışık oldu. Elini taşın altına koyarak, yardım kampanyasına katılan herkese teşekkür ediyorum. Görele yine bir olduğu gösterdi. Güneş bebek için yürütülen yardım kampanyası devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımızı yardıma desteğe davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.