Geçmiş olsun!

GÜNDEM 25.02.2021 - 16:52, Güncelleme: 25.02.2021 - 16:52 4399+ kez okundu.
 

Geçmiş olsun!

Giresun türkülerini layıkı ile en iyi okuyan Ses Sanatçısı Bulancaklı hemşerimiz Yücel Öner, gözünde yaşadığı sıkıntı nedeniyle ameliyat olarak sağlığına kavuştu.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan hemşerimiz Öner,  “Göz kapaklarımdaki düşme nedeni ile görme sıkıntısı çektiğim için Çorlu Dünya Göz Hastanesinde Op. Dr. Özgür Kocabıyık’a geldim. Muayenesi sonucunda operasyon yapmaya karar verdi. Başarılı bir şekilde operasyonumuzu geçirdik. Bu sebeple, Çorlu Dünya Göz Hastanesi yönetim kuruluna, müdürüne, müdür yardımcısına, her bir sağlık personeline, özellikle sihirli elleri ile benim operasyonumu gerçekleştiren Göz Doktorumuz kıymetli kardeşim Op. Dr. Özgür Kocabıyık ve ekibine beni evimmiş gibi ağıladıkları için ilgilerinden dolayı sonsuz şükranlarımı minnettarlığımı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Hemşerimiz Yücel Öner’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Giresun türkülerini layıkı ile en iyi okuyan Ses Sanatçısı Bulancaklı hemşerimiz Yücel Öner, gözünde yaşadığı sıkıntı nedeniyle ameliyat olarak sağlığına kavuştu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan hemşerimiz Öner,  “Göz kapaklarımdaki düşme nedeni ile görme sıkıntısı çektiğim için Çorlu Dünya Göz Hastanesinde Op. Dr. Özgür Kocabıyık’a geldim. Muayenesi sonucunda operasyon yapmaya karar verdi. Başarılı bir şekilde operasyonumuzu geçirdik. Bu sebeple, Çorlu Dünya Göz Hastanesi yönetim kuruluna, müdürüne, müdür yardımcısına, her bir sağlık personeline, özellikle sihirli elleri ile benim operasyonumu gerçekleştiren Göz Doktorumuz kıymetli kardeşim Op. Dr. Özgür Kocabıyık ve ekibine beni evimmiş gibi ağıladıkları için ilgilerinden dolayı sonsuz şükranlarımı minnettarlığımı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hemşerimiz Yücel Öner’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.