Giresunspor'da, Bursaspor mesaisi başladı

SPOR 03.02.2021 - 17:52, Güncelleme: 03.02.2021 - 17:52 2997+ kez okundu.
 

Giresunspor'da, Bursaspor mesaisi başladı

TFF 1. Lig’de 41 puanla lider konumda bulunan Giresunspor, 44 yıllık Süper Lig hasretini bu sezon sonlandırmak için hedefe emin adımlarla ilerliyor. TFF 1. Lig’in 20.Haftası’nda sahasında Bursaspor’u konuk edecek yeşil beyazlılar sahadan galibiyet ayrılarak serisini 9 maça çıkarmak istiyor.
TFF 1. Lig’de Giresunspor fırtınası esmeye devam ediyor. Ligde 12 maçtır yenilmeyen, son 8 maçını da gol yemeden kazanmayı başaran Çotanaklar, adım adım Süper Lig’e yürüyor. Yeşil Beyazlılar, 8 maçlık gol yemeden sürdürdüğü galibiyet serisiyle Avrupa’nın da zirvesinde yer alıyor. Giresunspor 19 maçta 8 galibiyetlik performansıyla Avrupa liglerinin en iyi galibiyet istatistiğine sahip takımları arasında 1. sırada yer alıyor. Hazırlıkları başladı Deplasmanda oynanan ve 4-0’lık Menemenspor galibiyeti sonrası bir günlük izin yapan yeşil beyazlılar çalışmalarına başladı. Pazartesi günü saat 19:00'da Giresun Çotanak Spor Kompleksinde karşı karşıya geleceği Bursaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde başladı. Harikasın Onurcan Giresunspor’un başarılı file bekçisi Onurcan Piri, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Sakatlığından dolayı Tolgahan Acar’dan kaleyi devralan ve Menemenspor maçıyla 8. maçına çıkan Onurcan, yine kritik müdahaleleriyle dikkatleri üzerine çekti. 8 maçtır kalesini gole kapatan Onurcan, hedefleri yolunda adım adım ilerlediklerini ifade etti. Görev adamları Giresunspor’da Diarra ve Nalepa’nın kart cezalısı olduğu haftada Sadi ve Erolcan deyim yerindeyse hatasız oynadı. Sakatlıktan döndükten sonra formasını Sergen’e kaptıran Sadi, Diarra’nın yokluğunda haftalar sonra sahaya ilk 11’de çıksa da nokta müdahalelerle eski günlerini aratmadı. Yine orta alanda Nalepa’nın boşluğunu dolduran Erolcan da hırsı ve mücadelesiyle dikkat çeken isim oldular. Teknik direktör Hakan Keleş Bursaspor maçında da aynı performansı bekliyor. Süperlig için 24 puan Çotanaklar, bu hafta Çotanak Spor Kompleksinde Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar sonrasında sırasıyla, Boluspor (D), Ankaraspor, Adanaspor(D), Altay, Ümraniyespor (D), Bandırmaspor, Samsunspor (D), İstanbulspor, Eskişehirspor (D), Keçiörengücü, Adana Demirspor (D), Altınordu (D), Akhisarspor ve Tuzlaspor (D) ile kozlarını paylaşacak. En az Süper Lige yükselmek için 65 puan toplaması gereken Çotanaklar’ın 15 haftada en az 24 puana daha ihtiyacı bulunuyor. 3 takımın düşeceği, ilk 2 takımın ise doğrudan Süper Lige yükseleceği TFF 1. Lig’de 4 takım ise play-off oynayacak. 
TFF 1. Lig’de 41 puanla lider konumda bulunan Giresunspor, 44 yıllık Süper Lig hasretini bu sezon sonlandırmak için hedefe emin adımlarla ilerliyor. TFF 1. Lig’in 20.Haftası’nda sahasında Bursaspor’u konuk edecek yeşil beyazlılar sahadan galibiyet ayrılarak serisini 9 maça çıkarmak istiyor.

TFF 1. Lig’de Giresunspor fırtınası esmeye devam ediyor. Ligde 12 maçtır yenilmeyen, son 8 maçını da gol yemeden kazanmayı başaran Çotanaklar, adım adım Süper Lig’e yürüyor. Yeşil Beyazlılar, 8 maçlık gol yemeden sürdürdüğü galibiyet serisiyle Avrupa’nın da zirvesinde yer alıyor. Giresunspor 19 maçta 8 galibiyetlik performansıyla Avrupa liglerinin en iyi galibiyet istatistiğine sahip takımları arasında 1. sırada yer alıyor.

Hazırlıkları başladı

Deplasmanda oynanan ve 4-0’lık Menemenspor galibiyeti sonrası bir günlük izin yapan yeşil beyazlılar çalışmalarına başladı. Pazartesi günü saat 19:00'da Giresun Çotanak Spor Kompleksinde karşı karşıya geleceği Bursaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde başladı.

Harikasın Onurcan

Giresunspor’un başarılı file bekçisi Onurcan Piri, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Sakatlığından dolayı Tolgahan Acar’dan kaleyi devralan ve Menemenspor maçıyla 8. maçına çıkan Onurcan, yine kritik müdahaleleriyle dikkatleri üzerine çekti. 8 maçtır kalesini gole kapatan Onurcan, hedefleri yolunda adım adım ilerlediklerini ifade etti.

Görev adamları

Giresunspor’da Diarra ve Nalepa’nın kart cezalısı olduğu haftada Sadi ve Erolcan deyim yerindeyse hatasız oynadı. Sakatlıktan döndükten sonra formasını Sergen’e kaptıran Sadi, Diarra’nın yokluğunda haftalar sonra sahaya ilk 11’de çıksa da nokta müdahalelerle eski günlerini aratmadı. Yine orta alanda Nalepa’nın boşluğunu dolduran Erolcan da hırsı ve mücadelesiyle dikkat çeken isim oldular. Teknik direktör Hakan Keleş Bursaspor maçında da aynı performansı bekliyor.

Süperlig için 24 puan

Çotanaklar, bu hafta Çotanak Spor Kompleksinde Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar sonrasında sırasıyla, Boluspor (D), Ankaraspor, Adanaspor(D), Altay, Ümraniyespor (D), Bandırmaspor, Samsunspor (D), İstanbulspor, Eskişehirspor (D), Keçiörengücü, Adana Demirspor (D), Altınordu (D), Akhisarspor ve Tuzlaspor (D) ile kozlarını paylaşacak.

En az Süper Lige yükselmek için 65 puan toplaması gereken Çotanaklar’ın 15 haftada en az 24 puana daha ihtiyacı bulunuyor. 3 takımın düşeceği, ilk 2 takımın ise doğrudan Süper Lige yükseleceği TFF 1. Lig’de 4 takım ise play-off oynayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.