617 m² arsa icradan satılık

RESMİ İLAN 02.02.2021 - 14:14 3783+ kez okundu.
 

617 m² arsa icradan satılık

Akçaabat İcra Dairesinden ilan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Trabzon’nun, Akçaabat İlçesinde,112 Ada,57 Parsel, Akçakale Mahalle, Taşınmaz arsa vasfında olup Trabzon- Giresun sahil yolunun yaklaşık 250m kadar kuş uçuşu güney tarafında bulunmaktadır. Parselin yaklaşık 50m kadar yakınına mahalle içi yoldan ulaşım sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede parselasyon işleminin yapılmış olduğu ve yaklaşık olarak 500m2 ile 1000m2 arasında değişen imar parsellerinin oluşturulmuş olduğu parselinde bunlardan bir tanesi olup köşe parseldir.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
Akçaabat İcra Dairesinden ilan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Trabzon’nun, Akçaabat İlçesinde,112 Ada,57 Parsel, Akçakale Mahalle, Taşınmaz arsa vasfında olup Trabzon- Giresun sahil yolunun yaklaşık 250m kadar kuş uçuşu güney tarafında bulunmaktadır. Parselin yaklaşık 50m kadar yakınına mahalle içi yoldan ulaşım sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede parselasyon işleminin yapılmış olduğu ve yaklaşık olarak 500m2 ile 1000m2 arasında değişen imar parsellerinin oluşturulmuş olduğu parselinde bunlardan bir tanesi olup köşe parseldir.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.