2008 model Wolkswagen Jetta icradan satılık

RESMİ İLAN 28.01.2021 - 11:25 2881+ kez okundu.
 

2008 model Wolkswagen Jetta icradan satılık

Fatsa İcra Dairesinden ilan
Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 52EH696 Plakalı, 2008 Model, VOLKSWAGEN Marka, JETTA 1.9 TDI MIDLINE MAN. Tipli, Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Gri , Aracın boyalarının genel olarak yanık ve kabarmış olduğu, kullanıma bağlı çizik ve eskime hasarlı olduğu belirlenmiştir. Aracın anahtarı mevcut ruhsatı mevcut değildir. Araç park halinde(görsel olarak) incelenmiş olup, atölye ortamında ve detaylı inceleme ile ortaya çıkabilecek arıza ve hasarlar değerlendirilmemiştir. Araç Çağlar Yediemin Otoparkında (Konakbaşı Mah. Meşale Sok No 6 Fatsa) satış gününden bir gün önce satış saatine kadar mesai saatleri arasında görülebilir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
Fatsa İcra Dairesinden ilan

Basın İlan Kurumu İlan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 52EH696 Plakalı, 2008 Model, VOLKSWAGEN Marka, JETTA 1.9 TDI MIDLINE MAN. Tipli, Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Gri , Aracın boyalarının genel olarak yanık ve kabarmış olduğu, kullanıma bağlı çizik ve eskime hasarlı olduğu belirlenmiştir. Aracın anahtarı mevcut ruhsatı mevcut değildir. Araç park halinde(görsel olarak) incelenmiş olup, atölye ortamında ve detaylı inceleme ile ortaya çıkabilecek arıza ve hasarlar değerlendirilmemiştir. Araç Çağlar Yediemin Otoparkında (Konakbaşı Mah. Meşale Sok No 6 Fatsa) satış gününden bir gün önce satış saatine kadar mesai saatleri arasında görülebilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.