‘Giresun'da kanser tedavisi başlıyor’

GÜNDEM 12.01.2021 - 16:43, Güncelleme: 12.01.2021 - 16:43 2526+ kez okundu.
 

‘Giresun'da kanser tedavisi başlıyor’

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim Ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Atilla Çıtlak'tan bilgi aldı.
Hastanede  incelemelerde bulunan Öztürk, tedavi için hastaneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, hastanenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirttiler. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milletvekili Cemal Öztürk hastanenin  tam kapasiteyle hizmete vermeye başladığını belirterek;  Kanser hastalarının yakında burada tedavi görmeye başlayacağını vurguladı. Milletvekili Cemal Öztürk  “Daha önce Trabzon'a Samsun'a giden hastalarımız bundan sonra Nükleer Tıp Merkezinde sintigrafi ve diğer cihazların burada olması dolayısıyla artık hastalarımızın büyükşehirlere gitmesine gerek kalmayacak. Bugün üniversitemizle yapılan iş birliği anlaşmasıyla beraber öğretim üyelerimiz ve doktor arkadaşlarımız eğitim ve araştırma hastanemizde hizmet veriyorlar. Ayrıca diğer cihazlarımızın dışında LINAC cihazımız kuruluyor. Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başladığında özellikle kanser hastalarımızın tedavisi Giresun'da yapılmış olacaktır. Ben katkılarından dolayı gerek hastanenin yapılması gerek araç gereç, doktor ve yardımcı personeller açısından tamamlanması dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve sağlık bakanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Giresun'da daha sağlıklı ve huzur içinde vatandaşımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim Ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Atilla Çıtlak'tan bilgi aldı.

Hastanede  incelemelerde bulunan Öztürk, tedavi için hastaneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, hastanenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirttiler.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milletvekili Cemal Öztürk hastanenin  tam kapasiteyle hizmete vermeye başladığını belirterek;  Kanser hastalarının yakında burada tedavi görmeye başlayacağını vurguladı.

Milletvekili Cemal Öztürk  “Daha önce Trabzon'a Samsun'a giden hastalarımız bundan sonra Nükleer Tıp Merkezinde sintigrafi ve diğer cihazların burada olması dolayısıyla artık hastalarımızın büyükşehirlere gitmesine gerek kalmayacak. Bugün üniversitemizle yapılan iş birliği anlaşmasıyla beraber öğretim üyelerimiz ve doktor arkadaşlarımız eğitim ve araştırma hastanemizde hizmet veriyorlar. Ayrıca diğer cihazlarımızın dışında LINAC cihazımız kuruluyor. Önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başladığında özellikle kanser hastalarımızın tedavisi Giresun'da yapılmış olacaktır. Ben katkılarından dolayı gerek hastanenin yapılması gerek araç gereç, doktor ve yardımcı personeller açısından tamamlanması dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve sağlık bakanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Giresun'da daha sağlıklı ve huzur içinde vatandaşımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.