AMAÇ; VAKA SAYISINDA TEK HANEYE DÜŞMEK

GÜNDEM 11.01.2021 - 18:04, Güncelleme: 11.01.2021 - 18:04 3272+ kez okundu.
 

AMAÇ; VAKA SAYISINDA TEK HANEYE DÜŞMEK

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, kısıtlama kararlarına uyarak sürece katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür etti
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, son günlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının vaka sayılarında olumlu sonuçlar yaratığını söyledi. Özellikle son 1 aydır uygulanan kısıtlamalarda salgının seyrinin azalmasına neden olan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Tuna, Bulancak’ta salgın bulaş hızının kontrol altına alındığını, ancak rehavete kapılmadan okullar açılına kadar vaka sayısının tek hanede tutulması gerektiğini kaydederek, toplum üzerinde her yönüyle çok ağır bir tahribat yaratan bu virüs ile mücadelede sorumlu ve bilinçli kalmaya devam etmemiz gerektiğini belirtti. Sorumlu davranarak sürece katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Kaymakam Tuna, “Şuanda ilçemizde vaka sayıları sağlık sistemimizi sarsmayacak düzeyde olmakla birlikte eğitim, sosyal ve ekonomik anlamda çok ciddi sonuçlar yaratıyor. Can kayıplarımız ise telafi edemeyeceğimiz en önemli kayıplarımız. Üç hanelerden bu seviyeye inen sayılar, okullar açılana kadar tek haneye düşerse salgını kontrol altına almış oluruz. Dolayısıyla vakaların azalma eğilimde olması toplum olarak bizleri de memnun ediyor” diye konuştu.
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, kısıtlama kararlarına uyarak sürece katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür etti

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, son günlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının vaka sayılarında olumlu sonuçlar yaratığını söyledi.

Özellikle son 1 aydır uygulanan kısıtlamalarda salgının seyrinin azalmasına neden olan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Tuna, Bulancak’ta salgın bulaş hızının kontrol altına alındığını, ancak rehavete kapılmadan okullar açılına kadar vaka sayısının tek hanede tutulması gerektiğini kaydederek, toplum üzerinde her yönüyle çok ağır bir tahribat yaratan bu virüs ile mücadelede sorumlu ve bilinçli kalmaya devam etmemiz gerektiğini belirtti.

Sorumlu davranarak sürece katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Kaymakam Tuna, “Şuanda ilçemizde vaka sayıları sağlık sistemimizi sarsmayacak düzeyde olmakla birlikte eğitim, sosyal ve ekonomik anlamda çok ciddi sonuçlar yaratıyor. Can kayıplarımız ise telafi edemeyeceğimiz en önemli kayıplarımız. Üç hanelerden bu seviyeye inen sayılar, okullar açılana kadar tek haneye düşerse salgını kontrol altına almış oluruz. Dolayısıyla vakaların azalma eğilimde olması toplum olarak bizleri de memnun ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.