ÖSYM BAŞKANI AYGÜN GİRESUN’DA

GÜNDEM 26.10.2020 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3316+ kez okundu.
 

ÖSYM BAŞKANI AYGÜN GİRESUN’DA

Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Halis Aygün, Giresun’a gelerek Vali Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Vali Ünlü, ÖSYM Başkanı Aygün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra ÖSYM Başkanı Aygün, Giresun Belediyesi'ni de ziyaret etti. Aygün, başkanlık makamında Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile görüşerek bir süre sohbet etti. Prof. Dr. Aygün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şenlikoğlu, “Prof. Dr. Halis Aygün Başkanımız üniversitelerimizle ilgili çok güzel çalışmalara imza atıyor. Kendisine başarılar bundan sonraki tüm hizmetlerinde diliyorum” dedi.
Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Halis Aygün, Giresun’a gelerek Vali Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Vali Ünlü, ÖSYM Başkanı Aygün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra ÖSYM Başkanı Aygün, Giresun Belediyesi'ni de ziyaret etti. Aygün, başkanlık makamında Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile görüşerek bir süre sohbet etti.

Prof. Dr. Aygün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şenlikoğlu, “Prof. Dr. Halis Aygün Başkanımız üniversitelerimizle ilgili çok güzel çalışmalara imza atıyor. Kendisine başarılar bundan sonraki tüm hizmetlerinde diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.