DEVLET DERELİ’DEN ELİNİ ÇEKMİYOR

GÜNDEM 24.09.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3208+ kez okundu.
 

DEVLET DERELİ’DEN ELİNİ ÇEKMİYOR

22 Ağustos’ta yaşanan sel nedeniyle Giresun’un birçok ilçesi afeti yaşarken, Dereli ilçesi en büyük zararı görmüştü.
11 kişinin hayatını kaybetmesi ve 4 kişinin hala kayıp olduğu afet sonrası devletin bütün mercileri afet bölgelerini ziyaret ederek gerekli çalışmaları yapmıştı. Afetin yaşandığı ilk saatlerde Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilgili kurumların bakan yardımcıları, Genel Müdürlerin ardından afet bölgesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ziyaret etmişti. Son olarak da bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Giresun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dereli’de incelemelerde bulundu. Afet bölgesinde yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Dereli esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından ilçe stadını da inceleyen Bakan Kasapoğlu’na Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ve yetkililer eşlik etti.  
22 Ağustos’ta yaşanan sel nedeniyle Giresun’un birçok ilçesi afeti yaşarken, Dereli ilçesi en büyük zararı görmüştü.

11 kişinin hayatını kaybetmesi ve 4 kişinin hala kayıp olduğu afet sonrası devletin bütün mercileri afet bölgelerini ziyaret ederek gerekli çalışmaları yapmıştı.

Afetin yaşandığı ilk saatlerde Giresun’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilgili kurumların bakan yardımcıları, Genel Müdürlerin ardından afet bölgesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ziyaret etmişti.

Son olarak da bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Giresun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dereli’de incelemelerde bulundu.

Afet bölgesinde yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Dereli esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından ilçe stadını da inceleyen Bakan Kasapoğlu’na Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ve yetkililer eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.