GİRESUN FEDERASYONU, ŞEHİTLERİMİZİN YANINDA

GÜNDEM 03.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2612+ kez okundu.
 

GİRESUN FEDERASYONU, ŞEHİTLERİMİZİN YANINDA

Zafer haftasında, Afyonkarahisar, İscehisar, Doğanlar köyünde bulunan Giresunlular şehitliği her sene olduğu gibi bu senede yalnız kalmadı.
Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, İl, İlçe ve köy dernek başkanlarının katılımı ile Doğanlar Köyünde anma töreni yapılığını söyledi. Dünyayı saran pandemi sebebi yüzünden katılımcıların özel arabaları ile anma törenine geldiklerini kaydeden Başkan Memiş, her sene anma törenine büyük katkı ve katılım sağlayan Küçükçekmece Giresunlular Derneği Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özal Kandemir ve arkadaşlarının da katılım sağladığını belirtti. Şehitlik ziyareti ile başlayana anma töreni, Giresun kültür evi gezisi ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Memiş, günün anlam ve önemini anlatırken, İscehisar’da yatan 14 Giresunlu şehidimizi milli mücadelenin bir sembolu olarak gördüklerini, 98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için istiklal uğruna alınlarını hiç düşünmeden toprağa koyan 14 Giresunlu şehidi saygı ve hürmetle andıklarını söyledi. İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve STK temsilcileri konuşmalarını yaptıktan sonra program sona erdi.
Zafer haftasında, Afyonkarahisar, İscehisar, Doğanlar köyünde bulunan Giresunlular şehitliği her sene olduğu gibi bu senede yalnız kalmadı.

Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, İl, İlçe ve köy dernek başkanlarının katılımı ile Doğanlar Köyünde anma töreni yapılığını söyledi.

Dünyayı saran pandemi sebebi yüzünden katılımcıların özel arabaları ile anma törenine geldiklerini kaydeden Başkan Memiş, her sene anma törenine büyük katkı ve katılım sağlayan Küçükçekmece Giresunlular Derneği Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özal Kandemir ve arkadaşlarının da katılım sağladığını belirtti.
Şehitlik ziyareti ile başlayana anma töreni, Giresun kültür evi gezisi ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Memiş, günün anlam ve önemini anlatırken, İscehisar’da yatan 14 Giresunlu şehidimizi milli mücadelenin bir sembolu olarak gördüklerini, 98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için istiklal uğruna alınlarını hiç düşünmeden toprağa koyan 14 Giresunlu şehidi saygı ve hürmetle andıklarını söyledi.
İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve STK temsilcileri konuşmalarını yaptıktan sonra program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.