1926 BULANCAKSPOR’DA SES SEDA YOK

SPOR 01.09.2020 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2369+ kez okundu.
 

1926 BULANCAKSPOR’DA SES SEDA YOK

2019-2020 sezonu BAL maçlarının ertelenmesi ile ligde küme düşmekten son anda kurtulan 1926 Bulancakspor’da Mayıs ayında bu yana ses seda çıkmıyor.
Ligin sona ermesi ile birlikte kabuğuna çekilen 1926 Bulancakspor da yönetim, teknik heyet ve sporculardan şu ana kadar bir bilgide alınabilmiş değil. Kulüp başkanı Emrullah Guguk ve yönetim kurulunun ligin sona ermesinden sonra bir açıklama yapmaması da, yeni sezon hakkında, ‘ne olacak’ sorusunu akla getiriyor. Bu sezonu da ligde kalarak atlatan 1926 Bulancakspor’un, BAL’da sezonun başlaması ihtimaline karşıda ne gibi bir planla yola çıkacağını da şimdilik kimse bilmiyor. Kulüp tarafından herhangi bir açıklama da şu güne kadarda yapılmış değil. Ekonomik olarak zor bir dönemden geçen ve lige katılan 1926 Bulancakspor olası bir Kasım ayı maçlarının başlaması durumu için adım atması gerekiyor.      
2019-2020 sezonu BAL maçlarının ertelenmesi ile ligde küme düşmekten son anda kurtulan 1926 Bulancakspor’da Mayıs ayında bu yana ses seda çıkmıyor.

Ligin sona ermesi ile birlikte kabuğuna çekilen 1926 Bulancakspor da yönetim, teknik heyet ve sporculardan şu ana kadar bir bilgide alınabilmiş değil.

Kulüp başkanı Emrullah Guguk ve yönetim kurulunun ligin sona ermesinden sonra bir açıklama yapmaması da, yeni sezon hakkında, ‘ne olacak’ sorusunu akla getiriyor.

Bu sezonu da ligde kalarak atlatan 1926 Bulancakspor’un, BAL’da sezonun başlaması ihtimaline karşıda ne gibi bir planla yola çıkacağını da şimdilik kimse bilmiyor. Kulüp tarafından herhangi bir açıklama da şu güne kadarda yapılmış değil. Ekonomik olarak zor bir dönemden geçen ve lige katılan 1926 Bulancakspor olası bir Kasım ayı maçlarının başlaması durumu için adım atması gerekiyor.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.