AFTA MARKETLERDE ONLİNE ALIŞVERİŞ DÖNEMİ

GÜNDEM 15.06.2020 - 15:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5173+ kez okundu.
 

AFTA MARKETLERDE ONLİNE ALIŞVERİŞ DÖNEMİ

Afta Marketlerin yeni uygulamasıyla müşteriler, Afta sanal marketin web sitesi www.aftamarket.com.tr adresine girerek siparişlerini verebiliyorlar.
‘Tıkla kapına gelsin’ sloganı ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan Afta Marketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘Afta market yaşamın olağan akışının sürekli devamlılığı için sunduğu hizmetleri ayrıcalıklı uygulamalarla devam ediyor. Korona virüsün hızla yayılması günlük hayatın seyrini değiştirmeye devam ediyor. Bu dönemde evden çıkmak istemeyen insanlara yardımcı olmak amacıyla online market alışverişi başlattık. Artık markete gelsenize gerek yok. Bir tıkla alışverişiniz kapınıza kadar geliyor. Afta marketlere www.aftamarket.com  yada müşteri destek hattı 05336076701'dan sipariş verebilirsiniz’dedi.
Afta Marketlerin yeni uygulamasıyla müşteriler, Afta sanal marketin web sitesi www.aftamarket.com.tr adresine girerek siparişlerini verebiliyorlar.

‘Tıkla kapına gelsin’ sloganı ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan Afta Marketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘Afta market yaşamın olağan akışının sürekli devamlılığı için sunduğu hizmetleri ayrıcalıklı uygulamalarla devam ediyor.

Korona virüsün hızla yayılması günlük hayatın seyrini değiştirmeye devam ediyor. Bu dönemde evden çıkmak istemeyen insanlara yardımcı olmak amacıyla online market alışverişi başlattık. Artık markete gelsenize gerek yok. Bir tıkla alışverişiniz kapınıza kadar geliyor. Afta marketlere www.aftamarket.com  yada müşteri destek hattı 05336076701'dan sipariş verebilirsiniz’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.