HİÇ BU KADAR SAKİN OLMAMIŞTI!

GÜNDEM 26.05.2020 - 16:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3017+ kez okundu.
 

HİÇ BU KADAR SAKİN OLMAMIŞTI!

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 81 ilde Arefe günü itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması başlamıştı.
İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, 26 Mayıs Salı günü saat 00.00'a kadar istisnalar hariç, 81 il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından kısıtlamanın olduğu günlerde Bulancak’ta hem polis bölgesinde hem de jandarma bölgesinde hiçbir olumsuz asayiş olayı yaşanmadı. Vatandaşların dışarı çıkamadığı saatlerde tatlı satışı yapan iş yerleri ve fırınlar sadece eve ve adrese servis şeklinde satış yaptılar. Sokağa çıkma kısıtlaması bayramın son günü olan Salı gecesi 00.00'da sona erdi. Bayramın birinci günü 14.00-20.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ve refakatçileri dışarı çıkarken, yine bayramın birinci günü şehit yakınları ve refakatçileri kabir ziyareti yaptılar. Bulancak’ta her hangi bir olumsuz asayiş olayının yaşanmaması yetkilileri memnun ederken, vatandaşlarında yasağa uyarak evlerinde kalmaları koronavirüse karşı ilçe halkının bir hayli dikkatli olduğunu gözler önüne serdi.  
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 81 ilde Arefe günü itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması başlamıştı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, 26 Mayıs Salı günü saat 00.00'a kadar istisnalar hariç, 81 il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanmasının ardından kısıtlamanın olduğu günlerde Bulancak’ta hem polis bölgesinde hem de jandarma bölgesinde hiçbir olumsuz asayiş olayı yaşanmadı.

Vatandaşların dışarı çıkamadığı saatlerde tatlı satışı yapan iş yerleri ve fırınlar sadece eve ve adrese servis şeklinde satış yaptılar.

Sokağa çıkma kısıtlaması bayramın son günü olan Salı gecesi 00.00'da sona erdi.

Bayramın birinci günü 14.00-20.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ve refakatçileri dışarı çıkarken, yine bayramın birinci günü şehit yakınları ve refakatçileri kabir ziyareti yaptılar.

Bulancak’ta her hangi bir olumsuz asayiş olayının yaşanmaması yetkilileri memnun ederken, vatandaşlarında yasağa uyarak evlerinde kalmaları koronavirüse karşı ilçe halkının bir hayli dikkatli olduğunu gözler önüne serdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.